Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Mangler du et nyt frisørsted? Læs mere her

30-05-2019

Der kan være mange grunde til, at du skal finde en ny frisør. For mange kan det være, at det er økonomien der har indflydelse, og man enten søger et dyrere eller billigere sted for at få fikset sit hår. For andre kan det være tilflytning til en ny bil, og så må man desværre vinke farvel til sin gamle frisør. Det kan dog give værdi at køre lidt længere for en god frisør, og hvis man ellers er forbi en fremmed by med et godt frisørsted, kan det da være, at man kan give det en chance. Hvad skal man så være opmærksom på, når man skal finde en ny frisør?

Priserne for behandlinger
Pris er altid noget, der påvirker hvilken frisør, man vælger. Det er vildt forskelligt, hvor meget man vil betale for en frisør. Hvis du er studerende, er det oplagt at finde et sted, der giver studierabat. Der er bl.a. en frisør i Herning, der netop giver studierabat, og det er en oplagt og god mulighed, når du ikke har så mange penge som studerende på SU. Det er Katja Ø, som er en frisør i Herning, og du kan se mere her. Det kan være, at det er langt at køre til en frisør i Herning, men som sagt, kan det give værdi i sidste ende faktisk at køre lidt længere til en frisør.

Placeringen af frisørsalon
I forlængelse med det sidste afsnit, er placering selvfølgelig ikke et element, som man kan glemme. Det er aldrig en god ting at finde en frisør, der ligger i nærheden, så du ikke skal bruge for lang tid på transport. Frisøren i Herning har dog den nævnte studierabat, så at køre til Herning, kan måske betale sig i forhold til frisøren i din egen by. Der skal stadig ikke lægges skjul på, at de fleste gerne vil have en frisør tæt på sig.

Frisørsalonens kvalitet
Kvaliteten er helt sikkert et vigtigt element i udvælgelsen af frisør. Det kan være svært at vurdere kvaliteten af et sted, når du aldrig har sat din fod indendørs. Her kan det anbefales at tjekke diverse anmeldelser på nettet eller Facebook. Der findes hjemmesider som trustpilot, hvor du ofte vil kunne finde vurderinger af andre kunder. Du kan for det meste også se billeder af nogle resultater hos frisørens egen hjemmeside eller Facebook profil. Det er især vigtigt at tjekke tidligere vurderinger, hvis du skal have lavet en mere kompliceret frisure. Hvis du er mand og blot skal have rettet frisuren lidt til, er det ikke et ligeså at foretage sig, men er du kvinde med langt hår, der ønsker en page, kan det være en god idé at tjekke anmeldelser.

Det vil altid være et svært valg at vælge en frisør, hvis dit hår er betyder meget for dig. Det er svært at finde ud af, hvilken frisør man dog skal gå til, hvis du er ny i byen og ikke kender de forskellige frisører. Du kan spørge dine bekendte og ellers – tjek anmeldelserne.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!