Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Lys byggepladsen op med vandtætte LED armaturer

26-08-2020

Bygget bliver der på snart sagt alle tider af døgnet, alle årets dage. Utaknemligt arbejde er det at skulle stå op kl. 5 om morgenen en dag i december for at give sig i kast med dagens dont i bidende kulde og kummerlig belysning. 

Temperaturen udendørs tilkommer det ikke dødelige mennesker at gøre noget ved, men med vandtætte LED armaturer kan byggepladsen få kvalitetsbelysning, der gør arbejdet lige en tand lettere. At vi taler LED, betyder også belysning, der batter og viser detaljerne.

Inde på lyskilderdirekte.dk/led-vandtaette-armaturer finder du et udvalg af LED armaturer, der tåler kulde og nedbør. Stå ikke længere op til andenrangs lygtepælsagtige lysskær – få et propert LED lys.

Vælg mellem flere slags LED armaturer
Vandtætte LED armaturer antager mange former, alt efter det specifikke behov for belysning på arbejdspladsen. Og det siger sig selv, at blot ét armatur ikke kan løfte opgaven alene, så en kombination af forskellige modeller placeret langs byggepladsen kan give mening. Vælg fx mellem:

•    Montérbare LED lysrendere, hvis aflange form giver effektiv belysning over et større areal.
•    Mobile projektører, der kan hænges fra murværk, stativer eller til nød stilles an på jorden.
•    Kamera/LED hybrider med sensorstyret lys og transmittering af film til smartphone/tablet.

Få god belysning hele tiden
LED projektører kan give dig en belysning at arbejde i, der næsten svarer til dagslys, der er den optimale belysning at arbejde under og den, mennesket har sat sin lid til gennem tusinder af år. Ved at stille et sindrigt system af projektører op holdes skygger stangen. Der bliver altid god belysning.

Vandtæt belysning til årets våde tider
Skulle det være noget med bedre belysning på byggepladsen? Så ved du nu, hvad du kan ty til: LED armaturer, der har vandtæthed til at klare udendørs forhold i årets våde tider og give godt med lys.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!