Tirsdag d. 28. juni 2022 - Årgang 17

Lad din næste hobby være en kreativ en

10-01-2022

Sponsoreret indhold

Mange mennesker når at have en hel del hobbyer i løbet af deres liv. Vi mennesker er forskellige, og derfor er det også meget forskelligt, hvad vi godt kan lide at give os til, når vi har fri, og bare skal være os selv. Nogle hobbyer hælder mere til den kreative side, og det kan sagtens være noget for dig, selvom du ikke anser dig selv som kreativ - kreativitet er mange ting, og det er helt sikkert sundt at være kreativ!

Saml malerpenslen op
At male kan være en ekstremt afslappende aktivitet, hvis du kan finde ro til at nyde det. Du behøver ikke have malet før, og du behøver heller ikke kunne male de ting, du har set udstillet på kunstgallerier. Det at male handler lige så meget om at kunne udtrykke dig selv, og bruge dine personlige kreative evner. 
Ved du ikke helt, hvor du skal starte, kan det være, at du skal tage på et malekursus i hyggelige omgivelser. Her kan du blive introduceret til teknikker, få inspiration og måske endda finde din egen stil. 

Forsøg dig med strikning
Du har måske set din bedstemor sidde med et par strikkepinde og et garnnøgle i hånden, og har været helt fascineret af, hvor legende let det så ud - og ikke mindst været glad for den lækre striksweater, der også kom din vej! Alle kan lære at strikke, så hvis du godt kunne tænke dig at glæde dig selv og andre med lækkert strik, er det også en mulighed!

Udtryk kreativiteten med ord
Lyrik og tekstskrivning generelt er altså ikke kun for etablerede forfattere! Det er en god måde for alle at forholde sig til sine følelser på, og er en god måde at udtrykke dig kreativt, hvis du ikke har andre måder at gøre dette på. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!