Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Lad aktierne blomstre, mens du holder ferie

23-07-2020

Når du holder ferie herhjemme, kan du med god samvittighed investere i aktier inden og lade beholdningen stå. Aktier er en god og sund måde at tjene lidt ekstra til ferien på, og hvis du vil have råd til lidt mere, så kan du allerede nu skyde penge i et lille aktieeventyr, der forsøder din hverdag og lader dig leve det liv, du ønsker dig for dig og din familie. 

Når man skal holde fri, så skal man holde fri. Selvom det i dag er muligt at være på arbejde hele tiden på sin telefon, så er det vigtigt at trække stikket en gang imellem og lade verden ånde lidt. Hvis du gerne vil tage på ferie med god samvittighed, kan du investere i lidt aktier inden og lade dem vokse henover sommeren, mens du holde fri i det dejlige danske land.   

Gode tips til en god handel
Hvis du ønsker at investere lidt penge i aktiemarkedet som en ekstra indtægt, så er her nogle gode fifs og tips til, hvordan du bedst kommer i gang. Lad dig ikke skræmme, al begyndelse er svær, men du kan med lidt forberedelse og god vilje give dig selv de bedste muligheder for at slå hul på aktiemarkedet.  
Først og fremmest må du væbne dig med tålmodighed. Når det kommer til aktier, så er det dumt at satse på hurtige penge i morgen. De bedste aktier er dem, du kan sælge igen om ti år. Langtidsinvesteringer er en sikker vinder, og så kan du også lade dem stå uden at bekymre dig om de daglige svingninger. Er værdien stødt stigende kan du trygt overlade dem til sig selv. 

Husk at gøre dit hjemmearbejde ordentligt, inden du skyder penge afsted. Det er værd at vide noget om dem, du investerer i. Du kan med god samvittighed undersøge, hvor længe de har været på aktiemarkedet, hvor troværdig topledelsen er, og selvfølgelig hvordan fremtiden ser ud. Er der en fusion på vej? Alt det er godt at vide, for det påvirker selvfølgelig den fremtidige aktiekurs og derfor også din investering. 

Invester aldrig for flere penge, end du har råd til at tabe. Det er måske det bedste husråd, vi kan give.  Aktier kan svinge op og ned, du kan tjene penge, og du kan tabe penge, men det vigtigste er, at du hygger dig med det og ikke lader tabte penge gå dig på. For det er svært at gardere sig imod uforudsete hændelser.  

Du kan læse meget mere om, hvordan du kommer i gang med et lille aktieeventyr her. Så kan du overlade dem til sig selv og tage på ferie uden bekymringer. Når du vender hjem, kan det være du har tjent lidt mere, end du havde regnet med. Aktiehandel skulle gerne forsøde tilværelsen lidt, så der er noget at se frem til. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!