Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Lån penge med Lendo

18-11-2020

Dette er sponsoreret indhold

Står du og mangler penge i slutningen af måneden, så kan det være en god idé med et lån. Faktisk er der mange grunde til, at du kan tage et lån, det kunne være ny bil eller bolig, eller måske bare en computer eller andre forbrugsgenstande. Uanset hvad du ønsker at låne penge til, så gør det ordentlig med Lendos nye låneberegner. Her kan du finde det billigste lån på markedet, der passer bedst til dine behov. 

Savner du at have råd til lidt mere? At have penge til at få hverdagen til at hænge bedre sammen og måske leve livet lidt mere i overskud? Så opfyld dine ønsker og lån penge her. Uanset om du ønsker at låne penge til en ny bil eller en ny bærbar computer, så kan du finde både store og små lån her ved at benytte dig at Lendos helt nye låne portal.

Lendo er en service på nettet, hvor du kan sende en forespørgsel afsted, omkring hvor mange penge du ønsker at låne for, og hvor længe du vil betale af på det. Så afsøger Lendo markedet og vender retur til dig men de tilbud, som de har fundet. På den måde kan du se og sammenligne mellem lån, så du ved, at du finder den billigste mulighed for at låne penge, der findes på markedet. 

Udryd gælden med samlelån
En anden mulighed, du har med Lendo er, at du kan samle dine lån i et. Hvis du har lånt penge i forvejen, så er samlelån en god mulighed for at få bugt med gælden på. I stedet for at betale renter og gebyrer til flere udbydere på samme tid, så betaler du således kun til én udbydere til en rente, der i sidste ende vil være billigere for dig. Samlelån gælder uanset om det er billån, SU-lån, forbrugslån eller noget helt fjerde. Den samler lånene, så du betaler den samme rente hele vejen igennem. 

Hvis du føler, du har druknet lidt i regninger og renter hver måned, så kan samlelån være en mulighed for dig til at få overskud på kontoen igen. Og så snart du får overskud på kontoen, så smitter det til hverdagen, hvor du vil opleve forbedret livskvalitet. Det kan være svært at få luft, hvis man hele tiden er bagud med betalinger, og samlelån kan være en stor hjælp. Mange danskere har således også tage imod tilbuddet, og samler deres lån i ét, så de kan komme sikkert ud af deres gæld igen. 

Benyt låneberegner og sammenlign lån
Som nævnt tidligere, så fungerer Lendo på den måde, at du sender en forespørgsel afsted, og så vender de tilbage med de tilbud, som de finder på markedet. På den måde kan du låne penge med vished om, at det er det billigste lån derude. Med deres låneberegner i hånden kan du sammenligne lån og selv foretage en vurdering om, hvad der er bedst for din privatøkonomi.

Når du låner penge, så er det vigtigt, at du ved, du har de bedste kort på hånden. Lånemarkedet kan være uoverskueligt, da der efterhånden findes så mange tilbud derude, at det kan være svært at navigere i. Det ønsker Lendo at lave om på. Det skal være let at finde et billigt lån, og Lendos mission er at gøre lånemulighederne mere tilgængelige for danskerne. 

Uanset hvad du låner penge til, så er det vigtigt, at du har fornuften i behold. Den eneste måde, du kan låne penge med god samvittighed, er ved at gøre det med omhu og omtanke. Tal med din familie om, hvad der er bedst for dig eller jer, hvis I er flere. Find ud af, hvad det kommer til at betyder for jeres økonomi fremadrettet, og lav et budget, så I ved lige præcis, hvor mange penge der ryger ind og ud af kontoen hver måned. På den måde kan du sikre det bedste lån for dig og din familie.  
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!