Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Kvalitetsfodbolde kan gøre spillet endnu bedre

29-11-2019

Dette indhold er sponsoreret

Verden over samles millioner af fans for at se deres yndlingshold spille. Fodbold er en af verdens største sportsgrene, og det er med god grund. Spillet er pakket af følelser, stemning og sjov. Det samme gør sig gældende når du løber rundt på græstæppet til træning i din klub, udfordrer klassekammeraterne i skolegården eller øver trick i baghaven. Hver del kræver det rigtige udstyr, og kan gøre dit spil bedre - det er trods alt noget sjovere, når du kører med klatten fremfor at blive rundbarberet af modstanderne.

Udover dine egne evner og kvaliteter er det særligt vigtigt at bolden passer til det gældende formål. En forkert bold kan besværliggøre spillet eller i nogle tilfælde hive alt sjov og konkurrence ud af spillet. Derfor er det vigtigt, at du får den bedste rådgivning til, hvad for en bold der vil passe til dig og dit formål. Det har de helt styr på hos Kickmyball, hvor man har et bredt udvalg af diverse fodbolde, udstyr og vedligeholdelse af bolden.

Simple råd til at holde bolden i live

Der er sjældent noget værre end at have købt en ny bold for så at se den krympe sammen efter de første spark. Eller hvis en dyr bold bliver skamferet af det hårde grus- eller streetunderlag. Derfor er det vigtigt at behandle din bold med det rette tilbehør, så du får mest ud af pengene. Vi giver her et par råd, der med garanti kan forhøje boldens levetid

For det første er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse. En for stor bold kan, hvis spillerne ikke er så gamle, være utrolig svær at spille med. Det ødelægger både spillet og begrænser spillernes mulighed for at udvikle sig. En tommelfingerregel siger, at er du under 12 år anbefales en bold i størrelse 4 – er du over 12 år anbefales en fodbold i størrelse 5.

For det andet skal bolden uundgåeligt pumpes engang i mellem. Men det kan hurtigt blive sidste gang. Smør derfor altid ventilen med ventilolie inden oppumpning – dette gør at din bold holder længe. Derudover skal du bruge en rigtig boldpumpe med en ventilnål, så luften pumpes ud inde i bolden. Alt dette kan du finde hos Kickmyball.dk.

Det tredje gode råd er en klassiker, som har ødelagt mange bolde gennem tiden - stå eller sid ikke på bolden! Ganske simpelt ødelægger det boldens form, og til sidst vil den være umulig at spille med. For det fjerde skal du undgå at bruge bolden for meget op ad en hård væg. Det kan være en rigtig god øvelse til dine førstegangsberøringer og teknik at spille og ad en væg og modtage bolden igen, men sørg for at gøre det med en bold, der er ikke så vigtig igen, for det kan også hurtigt ødelægge formen. Det sidste råd er at holde bolden ren og tør, når du har brugt den. Hvis bolden har meget jord eller snavs på sig, skal du gerne gøre bolden ren med jævne mellemrum. Derudover skal du altid sørge for at holde bolden tør, når du ikke bruger den. For meget vand kan hurtigt trænge ind i bolden, og gøre den tung. Der er ingen fodboldspillere, der synes det er sjovt at sparke til en møgbeskidt, tung og upumpet bold, så følg disse råd, og hold liv i din bold og udvikling!

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!