Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Joha børnetøj

28-01-2020

Sponsoreret indhold

- Har du sagt kvalitetstøj til børn, kommer du ikke udenom Joha børnetøj. Joha har produceret tøj til babyer og børn siden 1963 og det er stadig et af de danske børnemødres foretrukne mærke. Det er det på grund af den gode kvalitet, holdbarhed og pasform. Når du køber børnetøj fra Joha, køber du tøj der kan bruges og vaskes mange gange, og bagefter gå i arv til et nyt barn. Og især Joha uld er et meget populært valg.

Joha dækker hele spektret af tøj til dine børn. De har alt det basistøj, du har brug for som body, natdragt, heldragt, køredragt og dertil elefanthuer, vanter og luffer.

Joha uld
Som nævnt ovenfor, så er det især uldtøj, Joha er kendt for. De fremstiller uldtøj til børn i en kvalitet for sig. Der er ikke noget der kradser, men det er behageligt og blødt uldtøj til babyer og børn. Derudover er meget af Johas tøj af en så høj standard at det er Svanemærket samt har andre gode miljømærkninger. Derudover er Joha uld certificeret med Woolmark, som kun gives til uldtøj, der er produceret med den reneste og fineste uld-kvalitet.

Uld fra Joha holder i lang tid og er behageligt for dit barn at have på. Ulden er fra fåreracen merino, som har den fineste uld. Det kan vaske i maskine uden problem bare du sørger for, at vaske det på skånevaskeprogram på maks 40°C og at tøjet bliver vasket med uldvaskemiddel med lanolin.

Der er rigtig mange Joha forhandlere på nettet og de fleste børnetøjsbutikker sælger lidt Joha uld børnetøj. Men det største udvalg finder du helt sikkert i webshops. De fleste har også altid et stort udvalg af Joha på udsalg, så du kan altid finde en body til en god pris.

Joha uld om sommeren
Mange tror fejlagtigt, at man ikke skal bruge uld om sommeren, men uld er faktisk ret godt til sommerbrug. Også til babyer og børn. Ulden hjælper nemlig kroppen med at komme af med varmen og uld bliver ikke klamt og koldt på samme måde, som for eksempel bomuld, når det bliver vådt. Joha fremstiller desuden masser af baby og børnetøj i en sommeruld kvalitet, der er lidt tyndere. Og derudover har Joha efterhånden også et stort udvalg af uld silke, som er rigtig godt til sommerbrug.

Joha uld til sart hud
Til trods for, at Joha uldtøj er af bedste og blødeste kvalitet, så er der stadig nogle få børn, som ikke kan tåle uld mod kroppen. Typisk børn der lider af en bestemt type eksem. Ønsker du stadig at dit barn skal have de gode kvaliteter fra Joha uld, så fremstiller Joha også børnetøj med et lag af enten bomuld eller bambus. Dette lag er lagt inderst, så der ikke er uld, der er i kontakt med barnets hud.

Joha størrelser
Joha kører med lidt andre størrelser end de fleste andre børnetøjsmærker. De har valgt at køre i hele tal (50, 60, 70 …) i stedet for de skæve størrelser, som de fleste andre bruger (50, 56, 62 …). Det er dog nemt at finde den rette Joha størrelse, da du blot skal måle dit barn og så vælge den store størrelse, som længden er imellem. Er dit barn 73 cm så vælg Joha størrelse 80.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!