Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Indretning af kontor, institution og erhverv: Sådan gør du

29-06-2021

Dette er sponsoreret indhold

Et godt arbejdsmiljø handler ikke kun om de psykiske rammer på arbejdspladsen. Det samme gør sig gældende for de fysiske rammer, der har en afgørende betydning for medarbejdernes trivsel og effektivitet. Samtidig vil den helt rigtige indretning af kontor-, erhvervs- og institutionsbyggeri føre til nogle helt nye muligheder for pladsudnyttelse på en helt ny måde.

I denne artikel kan du læse meget mere om, hvordan du kan få hjælp til indretning af kontoret eller institutionen, så det tilfredsstiller alle dine behov. Vi fortæller dig samtidig mere om, hvorfor det kan være fornuftigt at vælge hovedentreprise på projektet for det bedst mulige resultat.

Indret kontoret med omtanke for lyd og lys
I dag er både lyd og lys to vigtige faktorer på kontoret eller i institutionen. Med et langt større fokus på de åbne kontormiljøer i dag stiller det nogle andre krav til vores indretningsentreprenører, der typisk hjælper med at finde den bedste løsning på kontoret.

Netop lyd og lys har DEKO skabt den perfekte løsning på. Med blandt andet lydisolerede glasvægge, brandsikre glasvægge og smarte foldevægge kan du nemt få optimal udnyttelse af arealet, samtidig med at lyd og lys er gennemtænkt i indretningen. Med foldedøre kan du samtidig kombinere flere små mødelokaler til ét stort og på den måde få det bedste fra flere verdener.

DEKO er en af de førende udbydere af glasvægge i Skandinavien, men det er ikke det eneste. Du finder også lydisolerede lofter, der er et fantastisk supplement i mødelokalerne for at få den helt rigtige akustik.

DEKO hjælper dig med totalentreprise
Når det kommer til indretning af kontor-, erhvervs- og institutionsbyggeri, er DEKO en af de største tømrer- og snedkervirksomheder inden for området i Danmark. Med speciale i netop kontorer og institutioner får du mulighed for at få totalentreprise eller hovedentreprise på dit projekt, og det kan ofte betale sig.
Indretning af kontorer kan virke nemt og simpelt, men desværre er historien en anden. Der er mange forskellige mål og detaljer, der skal gå op i en højere enhed. Men med professionelle ved roret kan du være sikker på, at dine behov og ønsker bliver til virkelighed.

Derfor skal du prioritere det fysiske arbejdsmiljø
Der hersker ingen tvivl om, at arbejdsmiljø er et rødglødende emne på dagens arbejdsmarked. Med bedre vilkår for medarbejdere og en større opmærksomhed på de behov, vi har på arbejdsmarkedet, stilles der højere krav end nogensinde før. Derfor har Arbejdstilsynet også stiftet Arbejdsmiljøpuljen, der skal hjælpe mindre private virksomheder med at forebygge fysisk og psykisk nedslidning.

Netop ved at sikre nogle gode fysiske rammer hjælper du aktivt dine medarbejdere med at trives på arbejdspladsen. Du skaber nogle lækre rammer, der samtidig ikke bliver et frustrerende element, fordi der ikke er plads i mødelokalerne, eller fordi der er tale om små, mørke kontorlokaler. Derfor vil det for langt de fleste virksomheder også være en god investering at få professionelle hænder på indretning af kontoret eller institutionen for at sikre, at arbejdsmiljøet giver de bedste betingelser for produktivitet og glade medarbejdere.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!