Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Indret kontoret med lækre væg til væg-tæpper en få en slidstærk og hyggelig gulvbelægning

25-12-2020

Når du skal indrette kontorene i din virksomhed, er der mange ting, du skal tænke over for at skabe de bedste rammer for dine medarbejdere. En god indretning skaber glade medarbejdere og derved også en bedre virksomhed med en sundere bundlinje, og det er derfor værd at investere i noget ordenligt og lækkert inventar til kontorene. 

Når dine medarbejdere skal side på kontoret hele dagen, er det vigtigt, at de føler sig godt tilpas i omgivelserne, da dette også er med til at sikre en effektiv arbejdsdag. Netop derfor er det et oplagt valg at indrette kontoret med lækre væg til væg-tæpper, da du på den måde kan skabe en hyggelig og hjemlig stemning i virksomhedens kontorer. 

Du finder et bredt udvalg af tæpper til virksomheden hos Fletco Carpets, der med lang erfaring og stor ekspertise vil finde en løsning, som passer helt perfekt til din virksomhed og dine medarbejdere. 

Fletco Carpets laver væg til væg-tæpper i rigtig høj kvalitet, der med en høj slidstyrke sagtens kan fungere i et miljø, hvor mange mennesker i beskidte sko bevæger sig hver dag, mens tæpperne også sagtens kan holde til alt det, møbler som eksempelvis kontorstole udsætter gulvet for. 

Fordele ved at vælge tæpper til kontoret
Udover slidstyrken ved et godt gulvtæppe er en af fordelene også, at gulvtæpper har rigtig gode akustikforbedrende egenskaber. Det vil med andre ord sige, at du kan skrue ned for støjen på kontoret ved at vælge væg til væg-tæpper, da tæpperne dæmper lyden fra eksempelvis samtaler, så lyden ikke på samme måde vil genere andre medarbejdere, som det vil i et rum med eksempelvis trægulve. 

Væg til væg-tæpper skaber også et hyggeligt rum, der er rart og varmt at opholde sig i, mens tæpperne også er nemme både at montere og vedligeholde. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!