Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Indret din have efter din smag

19-05-2021

Dette er sponsoreret indhold

Enten har man en holdning til indretning, og ellers har man ikke. Det er ikke til at komme udenom, at måden du indretter dit hjem, fortæller mere om dig, end du måske går og tror. Du kan sagtens have en gennemført stil i dit indre interiør, men når sommeren rammer de danske haver, så har du brug for, at den røde tråd også trækkes med udenfor. Vi danskere har en tendens til at bruge mange timer i haven, når graderne stiger. Derfor gælder det om, at have de bedste havemøbler til når den tid kommer.

Klassisk, stilren eller lounge?
Udtrykket i din have kan skabes på mange forskellige måder. Ligesom der findes forskellige måder at indrette din stue, soveværelse eller køkken på, så kan din have også give klare signaler om din person. Normalt forbinder man havemøbler med et solidt og kraftigt havebord af træ, hvor der medfølger matchende stole eller bænke. Samt når du skal give huden en smule kulør, så kan du lægge dig i en solvogn af plastic. Sådan er det nødvendigvis ikke længere, hvor du nu til dags kan bevæge dig over i diverse loungesæt og sofaer i materialer som flet eller polyrattan. Hynderne fås i diverse farver, som forbinder netop din haves ønskede udtryk. Eller du kan stadig få de klassiske havemøbler, som du holder af og kender.

Tag den lige skridtet længere
Hvis du virkelig ønsker at imponere dine gæster, eller bare dig selv, til sommer, så findes der mange sjove gadgets og tilbehør til din have. Du kan blandt andet tilføje en hyndekasse, hvor du opbevarer hynderne til dine havemøbler. På denne måde sikrer du dig, at de ikke tager skade af de fugtige sommernætter. Glemmer du dog at pakke dem væk for en enkelt nat, så kan du med lethed imprægnere dem med en imprægneringsspray. Denne virker vand- og fugtafvisende. En anden genial tilføjelse er parasollen. Det kan være udmattende og trættende at sidde i solen hele dagen, men du kan heller ikke få dig selv til at gå indenfor, når vejret er så fremragende. Med en parasol kan du søge i skygge for solens varme stråler, men samtidig nyde den forfriskende duft af den danske sommer. Til parasollen skal der gerne være en parasolfod, så denne enorme paraply kan stå af sig selv, samt et overtræk til parasollen for at passe på den.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!