Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Imponer hele lokalområdet - Hold dit gode ry

17-11-2021

Dette indhold er sponsoreret.

I små lokalsamfund hvor alle kender alle, løber ordet hurtigt, når der sker noget nyt. Det kan være, hvis der har været slagsmål på den lokale bodega, eller hvis nogen er begyndt at date. Derfor er det aller rarest, hvis man kan få rygterne om sig selv til at omhandle noget positivt.

Hvis man først får et dårligt ry, kan det være svært at komme af med igen. Derfor har vi her samlet nogle råd til, hvordan du kan gøre dig særligt positivt bemærket hos dine naboer og byens andre beboere. 

Gør din nye bil til byens store samtaleemne
Der er intet, der kan sætte sladder i gang som lyden af en voldsom motor ned i gennem hovedgaden. Alle kigger ud af deres vinduer og vender hovederne for at se, hvad der sker. Og der ser de dig i din nye, smarte bil. Hvis du vil have snakken til rigtig at gå, kan du jo købe en elbil som eksempelvis Kia EV6.

Du kan være sikker på, at så snart du har parkeret den nye øse, så vil alle lokalområdets mænd komme valfartende til for at se, hvad det er for en smart sag, du har købt. Det vil helt sikkert kunne tænde en ild af jalousi hos nogle få, men de fleste vil bare snakke om, hvor fed din nye bil er, og det er ikke den værste slags sladder, der findes. 

Gør en indsats for et godt formål
En ting, der helt sikkert bliver bemærket i de mindre samfund, er de få, som virkelig løfter i flok, når der skal indsamles til et godt formål eller stables et arrangement på benene. Det kunne sagtens være dig. Hvis du snupper en raslebøsse til diverse indsamlinger og møder op til møderne vedrørende byfesten, så kan du være sikker på, at dine naboer, genboer og alle de andre vil sætte pris på dig. 

Det føles også rigtig godt at give tilbage til sit lokalsamfund, og den gode samvittighed ved at give en hånd med er altid kærkommen. Du vil blive overrasket over, hvor mange forskellige arrangementer der foregår i jeres lokalsamfund. Alt fra byfester til bingoaftener, og de har alle brug for hjælpsomme hænder. 

Bliv hængende i området
I rigtig mange af de små lokalsamfund, der eksisterer i Danmark, oplever man, at de unge flytter derfra til fordel for de større byer. Derfor kan du gøre meget for dit ry ved at blive boende i de små lokalsamfund. Det kan dog blive nødvendigt at flytte for uddannelse eller lignende, men så husk at komme tilbage igen bagefter. 

Det vil blive værdsat af byens faste beboer, som til trods for deres glæde for vaner vil sætte stor pris på lidt frisk og ung energi i byen. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!