Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Hvordan isolerer man sit hus? Få svaret her

30-11-2020

Dette er sponsoreret indhold

Isolering af dit hus er vigtigt. Det er det, der gør, at du ikke kommer til at fryse om tæerne, men det er faktisk også med til at beskytte selve huset. Derudover kan dårlig eller manglende isolering nemt gøre din varmeregning meget dyr.

Vil du gerne isolere dit hus bedre, så kan du i denne artikel læse om nogle af de muligheder, du har.

hulmurs isolering
Hulrums- eller hulmurs isolering er en metode, der går ud på at isolere inde i det tomme rum eller hul, du finder mellem væggen. Det kan gøres på både inder- og ydervægge.

Med denne metode kan du både spare på varmeregningen og dit personlige CO2-udslip. Derudover har det også den fordel, at du faktisk også kan mindske støj udefra.

Loftisolering
Du kan også vælge at isolere dit loft. Under taget kan du nemlig hurtigt komme til at få meget kold luft ind udefra, men med loftisolering vil man lægge granulat, der sikrer, at resten af huset ikke bliver koldt. 

Også med denne metode kan du altså spare på varmeregningen og dit personlige CO2-udslip. 

Gulvisolering
Du kan naturligvis også isolere nedefra. Uden isolering af gulvet ville en stor del af varmen nemlig slippe ud ad denne vej. Med denne metode kan man lægge mange af de samme materialer ind under gulvet, som man bruger til hulmurs isolering.
Her er der altså også en stor fordel både for pengepungen og for klimaet.

Krybekælderisolering
Har du en krybekælder, så skal du også være opmærksom på, at det kan betyde, at du får et både koldere og mere fugtigt hjem. Derfor ville det også være godt at isolere her. Man kan isolere det på samme måde, som man isolerer gulvet, og så kan man også bruge isoleringsperler.
Det er et sted, du ikke må overse, hvis du vil spare penge og have et godt indeklima.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!