Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Hvad kan en kugledyne gøre for dig?

20-05-2021

Dette er sponsoreret indhold

Du har garanteret hørt om en kugledyne før. Men er du klar over, hvad det er, og hvad den har af funktioner og fordele? En kugledyne er en dyne, der er fyldt med små kugler, så den er tungere end almindelige dyner. Den tyngde som en kugledyne giver, har nogle forskellige fordele, men hvad kan en kugledyne egentlig gøre for dig? 

Kugledyner har positiv effekt på søvnproblemer

Kugledyner bliver især brugt af mennesker, der lider af angst, ADHD, depression eller andre mentale udfordringer. Den slags udfordringer medfører nemlig ofte søvnproblemer. Kugledyner har mere tyngde end almindelige dyner, hvilket virker beroligende for rigtig mange. Der er konstant et let tryk, som gør det nemmere for dig at mærke din egen krop. Det viser sig, at det for mange giver mere tryghed og ro, hvilket gør det nemmere at falde i søvn. Derfor er det et rigtig godt hjælpemiddel, hvis du har en mental udfordring, der besværliggør din søvn. 

En HUGGED kugledyne er et populært valg, hvis du leder efter en kugledyne. 

Kugledyner er for alle 

Kugledyner virker ikke kun for mennesker, der døjer med mentale udfordringer. Hvis du har problemer med uro i din krop eller blot ønsker at sove tungere og længere, er en kugledyne også en ideel løsning. En kugledyne er ikke noget mirakelmiddel, men det en løsning, der virker for rigtig mange. 

Kugledyner kommer både til børn og voksne. Desuden er der forskel på, hvor meget kugledyner vejer. Du skal nemlig altid vælge en kugledyne, der passer til din egen kropsvægt. 

Kugledyner er for alle, men det er alligevel en god idé, hvis du tager en snak med din læge. Hvis du f.eks. lider af vejrtrækningsproblemer eller problemer med din blodcirkulation, er det ikke altid sikkert, at en kugledyne er en ideel løsning for dig. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!