Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Hvad gør du med dine gamle smykker?

01-03-2022

Dette indhold er sponsoreret

Hvad gør du med dine gamle smykker? Ligger de bare i en skuffe og samler støv? Eller bruger du dem måske, selvom at det ikke er det, du har mest lyst til? Måske du har givet dem videre til andre i familien? Det behøver ikke være på den måde, for du kan i stedet give dine guldsmykker nyt liv. Gennem NordiskGuld.dk kan du sælg guld, og på den måde kan du få penge til at købe nye smykker, som vil give dig glæde i hverdagen. Sælg guld ved at læse med her, og bliv klogere på, hvordan du gør.

Besøg din lokale butik
Sælg guld fra dit gamle smykkeskrin til Nordisk Guld, ved at besøge en af dine lokale butikker. Nordisk Guld har en butik i hhv. København og Aarhus. Besøger du en af de to butikker, så kan du hurtigt og nemt få en vurdering og en pris på dit guld. Dette er uanset om det er ringe, armbånd eller halskæder. Vælger du at takke ja til tilbuddet, så vil du have pengene på din konto med det samme. Det er altså en meget nem og gnidningsfri proces, hvor du med sikkerhed vil gå derfra med et smil på læben. 

Sælg guld via forsendelse med posten
Det kan godt være at Aarhus og København er de to største byer i Danmark, men det er langt fra alle mennesker, som bor lige omkring dem. Det er derfor også muligt at sende dit gamle guld med posten. Hvilket endda foregår på en meget nem og effektiv måde. Du skal blot tage kontakt til Nordisk Guld. Efter du har rettet henvendelse, vil de sende dig et pakkelabel, som du kan bruge til at sende det guld du vil sælge. Sælg guld ved enten at sende det med PostNord eller GLS, og så snart guldet er fremme, vil du modtage pengene. At sende guld med posten kan naturligvis godt medføre en række bekymringer, men dem undgår du med Nordisk Guld. De forsikrer nemlig pakken på hele dens rejse.

Hvad kan jeg få for mit guld?
Prisen på det guld, som du vil sælge er selvfølgelig væsentlig. Det kan dog være svært at sige hvad du vil få, da det afhænger af præcis det guld du vil af med. En ting er dog sikkert. Sælg guld til Nordisk Guld, så får du den højeste pris på markedet.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!