Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Hop i sadlen med fornyet energi med en elcykel

28-02-2022

Sponsoreret indhold

Hvis du ligesom mange andre danskere bruger cyklen som dit primære transportmiddel i dagligdagen, så har du helt sikkert oplevet en cykel komme susende ubesværet forbi dig på cykelstien. Ikke en person på en racercykel eller et garvet cykelbud men en cyklist der ligesom dig ser ud til at være på vej på arbejde. Hemmeligheden bag deres hurtige acceleration er ikke en nærmest overmenneskelig kondi men elcyklen! Hvis du drømmer om at optimere hverdagens cykelture eller måske endda vil have ekstra fart på weekendens off-trail ture, skal du læse med her. Vi gennemgår alle fordelene ved denne kraftfulde cykel, så du bliver rustet til at finde det perfekte match til dig og din cykelstil.
 
Nyd godt af ekstra assistance i hverdagen
Elcykler kommer med det, der kaldes for ’pedal assist’. Denne mekanisme giver ekstra energi, når du træder i pedalerne, hvorfor det er optimalt for dig, som døjer med knæbesvær, har mange bakker til og fra arbejde eller bare ønsker at minimere din transporttid. Derfor kan du altid gøre cykelturen nemmere med en elcykel
Hos Bikester.dk kan du give hverdagens motion et boost. I modsætning til hvad mange tror, er det nemlig lige så godt for konditionen at cykle på en elcykel som en almindelig version. Selv om du nyder godt af ekstra assistance og kan få boost op ad stejle bakker, får du stadig masser af motion. Elcyklen kan endda give yderligere motivation til at komme oftere i sadlen, da du kan nå længere end normalt og derfor nemt kan komme til områder, du ikke tidligere har udforsket. 
Med elcyklen kan du også gøre din hverdagstransport mere klimabevidst Elcyklen er også et grønt alternativ til bilen eller motorcyklen. Selv hvis du bare bytter bilen ud med elcyklen halvdelen af ugen, vil du reducere din ugentlige udledning markant. Elcyklen er den perfekte start på en hverdag med mindre afhængighed af bilen, og du vil spare tid i morgen- og eftermiddagstrafikken.
 
Gå på opdagelse i et stort udvalg af designs på Bikester.dk
Elcyklen har været på markedet en del år, hvorfor den kommer i en bred vifte af designs og profiler. Fra den finurlige longjohn til den eldrevne mountainbike. Fra ladcykel til stilren citybike. Udvalget er stort, så det er nemt at finde en elcykel hos Bikester.dk, der matcher din stil og dine behov. Lad ikke vejret komme i vejen for dine planer. Selv de mest blæsende dage kan ikke hamle op med din elcykel. Du behøver ikke længere krydse fingre for medvind på cykelstien, da motoren giver dig det ekstra skub, du har brug for. Hvis himlen åbner sig, kan du på en elcykel komme hurtigere gennem regnen og ind i tørvejret.
 
Få mere sjov og leg ind i hverdagen
Elcyklen gør det muligt at opdage mere i hverdagen. De daglige cykelture er ikke længere bare en distance der skal gennemføres for at komme fra A til B. Da cyklen giver dig ekstra fart over feltet, er det muligt at tage nye og længere ruter til arbejde, træning og venner. Se dine vante omgivelser med nye øjne.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!