Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Hold sommerfesten hjemme i haven

15-05-2019

Skal du holde fest her til sommer, men mangler du et sted, du kan holde den, fordi alt er booket? Hvorfor ikke leje et telt og holde den hjemme i din egen baghave, hvor du kan have alt lige ved hånden?
Vi danskere kan godt lide at feste og der behøver ikke være den helt store anledning for at stable en god fest på benene. Hvad enten det er en fødselsdag, bryllupsfest, vejfest eller noget helt fjerde, er der mange fordele ved at stå for festen selv derhjemme.

Kun fantasien sætter grænser
Holder du festen i baghaven, har du alle muligheder for at skabe dine helt egne personlige rammer, og kun fantasien sætte grænser. Med en masse forskellig pynt, kan du gøre stemningen meget mere hjemlig og hyggeligt, sammenlignet med et forsamlingshus, som godt nogle gange kan have en lidt kølig stemning. Med et festtelt er der også en stemning, hvor man føler, at man er halvt ude i naturen og halvt indenfor. Pynt evt. op med en masse grene og blomster på bordene og hæng lyskæder i loftet.

Billigere
Ofte er det også billigere at holde en fest derhjemme fremfor at leje et forsamlingshus. Du sparer selve lejen for lokalet, men de fleste steder har også en fast kuvert pris pr. gæst du inviterer. Det kan du helt selv styre, hvis du holder det i et festtelt. Derudover er det ikke alle forsamlingshuse som tillader, at man har egne drikkevare med, så det skal du heller ikke bekymre dig om. Så du kan sagtens smutte en tur til Tyskland og købe ind til nogle billige drinks.
Selvom festen er billigere i et festtelt kan udgifterne godt løbe op. Så står du og mangler hurtige penge, så kan du evt. låne penge med hurtig udbetaling, så der med garanti ikke kommer til at mangle noget til din fest.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!