Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Hold sommerferien hjemme i Danmark

20-05-2020

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Går du rundt og overvejer, hvor den årlige sommerferie skal holdes henne, eller er du i tvivl om, om I overhovedet kommer af sted? Det kan være dyrt at holde sommerferie, men sådan behøver det slet ikke at være. Her i denne artikel kan du læse mere om, hvorfor du med fordel kan holde sommerferie sammen med familie herhjemme i Danmark, og hvordan det kan lade sig gøre – også med beskedne midler.

Lej et sommerhus med plads til hele familien
En af de bedste måder at holde sommerferie på i Danmark er ved at tage i sommerhus. Du har formentlig selv været på sommerhusferie i Danmark sammen med din familie, da du var barn, og i så fald har du sikkert en masse gode minder derfra. 

Ved at leje et sommerhus kan I helt selv bestemme, hvor mange I vil af sted sammen. I kan for eksempel bare tage af sted med personenerne i jeres husstand, eller I kan invitere bedsteforældrene med og give dem nogle fantastiske dage sammen med børnebørnene. 

Ved at vælge sommerhusudlejning får I meget mere frihed, end I for eksempel vil få ved at bo på hotel. Samtidig er I flere om at dele udgifterne til leje af sommerhuset, og på den måde kan det blive en rigtig billig ferie, hvis I for eksempel er flere, der vælger at tage af sted på ferie sammen. 

Forslag til gode sommerhusområder i Danmark
Netop fordi det er så populært at tage på sommerhusferie herhjemme i Danmark, så er der også utrolig mange gode sommerhusområder, I kan vælge imellem. Her kan blandt andet nævnes vores eget Vesthimmerland, som byder på masser af skøn natur, og ellers er Nordjylland, Vestjylland og Sønderjylland også rigtig gode bud på fantastiske sommerhusområder, såfremt ferien skal holdes i det jyske. 

På Sjælland kan ferien for eksempel holdes i Vig, Marienlyst eller Gilleleje, og så er der jo også en masse skønne sommerhusområder på både Fyn og solskinsøen Bornholm. 

Aktiviteter og faciliteter i sommerhuset
Nogle lægger stor vægt på at leje et sommerhus med mulighed for mange aktiviteter for både børn og voksne, mens andre foretrækker at bo i et område, der er tæt på stranden. Uanset hvad du og din familie er til, kan I med fordel overveje, om nogle af følgende faciliteter skal være i det sommerhus, I kunne tænke jer at leje: 

•    Swimmingpool
•    Sauna
•    Bordtennis
•    Fodboldmål
•    Trampolin
•    Stor TV-pakke
•    Tæt på strand
•    Tæt på byliv.

Har I husdyr, for eksempel hund eller kat, er det også vigtigt, at I husker at gå efter et sommerhus, hvor disse husdyr rent faktisk er tilladt. I mange danske sommerhuse må man have 1-2 husdyr med. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!