Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Her finder du de bedste tilbud til Black Friday

10-09-2019

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Årets Black Friday er over os, og den 29. november skal store dele af den danske befolkning på en intens tilbudsjagt. Det er dog vigtigt, at du er bevidst om, at der er nogle steder, hvor du kan finde bedre tilbud end andre. I denne artikel finder du eksempler på produkter, hvor butikkerne ofte tilbyder kunderne absurd billige priser på ellers dyre varer. Derudover kan du læse om gode råd til, hvordan du bedst gør brug af den store tilbudsdag.

Gode priser at finde på elektronik
En af de helt store tilbudsjagter, der foregår i løbet af Black Friday, er folks søgen efter gode priser på elektronik. Og det er med god grund. Butikker såsom Elgiganten, Wupti og mange flere har ofte gode tilbud på computere, telefoner, fjernsyn og meget andet.

Det er dog ofte på internettet, at du kan finde de bedste tilbud i løbet af den store tilbudsdag. Derfor kan du med fordel vælge at søge efter elektronik online på Black Friday, hvor du på spilhjemmesider såsom Coolshop eller butikker med iphone accessories såsom MyTrendyPhone kan finde endnu bedre tilbud, end du ofte finder i de fysiske butikker.

“Køb to for en pris”

Den ovenstående overskrift er oftest en, som du kan støde på i flere butikker i løbet af Black Friday. Det er især tøjbutikkerne, der gør sig gældende med denne form for udsalg, hvor du kan finde billige priser på alt lige fra skjorter og t-shirts til sko og strømper.

Sæt dig eventuelt for hvilke butikker du skal besøge, inden du tager på tilbudsjagt. Derudover kan du også gøre op med dig selv, hvilket noget tøj du går og mangler i dit klædeskab. Du bør nemlig ikke købe noget, du ikke har brug for, selvom prisen på tøjet ser attraktiv ud. Hvis du dog går og mangler noget til din garderobe, er Black Friday den perfekte dag at udfylde dette hul.

Køb den store ting du går og mangler

Et andet godt råd er, at du kan bruge Black Friday til at købe lige netop det produkt, du har gået og manglet i en længere periode. Er du studerende, og har du eksempelvis ikke en opvaskemaskine i din lejlighed, kan du finde gode tilbud på sådan en den 29. november. Er du netop startet til en sportsgren, hvor du ikke har det fornødne udstyr, kan du tage på udkig i sportsbutikkerne. Er der et computerspil, du længe har gået og drømt om, men som du ikke har haft lyst til at købe i dyre domme, vil du muligvis kunne finde det til en nedsat pris til Black Friday.

Med andre ord bør du eksempelvis udnytte priserne til Black Friday ved at købe den store ting, du går og mangler. Ved du, at det alligevel er et produkt, som du kommer til at købe før eller siden, kan du lige så godt slå til den dag, hvor du højst sandsynligt kan få det til den bedste pris.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!