Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Har du hørt om ægte pelspuder fra NATURES Collection?

11-05-2022

Sponsoreret indhold

Har du hørt om NATURES Collections helt fantastiske pelspuder, som er lavet af 100% naturlige materialer? Hvis ikke så læs med her! Ægte pels og skind har vundet stor tilslutning igennem årene – især som dekorative elementer til hjemmet, og det er der mange gode grunde til. Læs med her og lær mere om ægte pels og skind i hjemmet og find den helt ideelle pude til din indretning. Udvalget af ægte pels puder er kæmpestort og findes på NATURES Collections hjemmeside

Naturlige materialer
NATURES Collection arbejder udelukkende med naturlige materialer, som er udvalgt med nøje omhu for tårnhøj kvalitet, en blød fornemmelse og en pæn overflade. Derudover er materialerne valgt med miljøet for øjet. Det gode ved ægte pels og skind er, at det er slidstærk og langtidsholdbart. Det skyldes, at materialerne kommer fra naturen, hvor det har tilpasset sig omskifteligt vind og vejr igennem tiden. Det er kun naturlige materialer, der kan det! 

På NATURES Collections hjemmeside finder du et stort udvalg af pelspuder, som kommer i alverdens afskygninger. Det de alle har tilfælles er, at de er lavet af naturlige materialer af tårnhøj kvalitet. Iblandt udvalget finder du puder af bl.a. lammeskindspels fra New Zealand, certificeret kaninpels fra Sydeuropa, brasiliansk koskind, Sydamerikansk zebraskind og eksklusiv minkpels fra Danmark. 

Det er et inspirerende univers, som du roligt kan dykke ned i. 

Bæredygtighed i fokus
Pelspuderne fra NATURES Collection er bæredygtige. Mange af materialerne kommer nemlig fra produktionen af kød. Det betyder at de dejlige materialer ellers var gået til spilde. De kan da ligeså godt få en plads i stuen, hvor naturens harmoni, varme og nordiske charme kan sprede sig på ingen tid. 

Puder til enhver smag
Ægte pelspuder fra NATURES Collection findes i massevis af forskellige typer pels, facon, farve og størrelse. Derfor kan du mikse og matche alle dine yndlingspuder og skabe din drømmeindretning.

Den bedste komfort
Udover et naturligt ydre og slidstærke materialer, så yder ægte pelspuder også den helt perfekte komfort, som gør de afslappende timer i sofaen en søndag eftermiddag endnu bedre. Pelsen er fantastisk blød og har en naturlig varmeregulerende effekt, som gør, at puden varmer, når det er koldt. 

Med andre ord, så er pelspuderne fra NATURES Collection en sand fornøjelse, som du ikke ønsker at gå glip af. Høj kvalitet og natur i hjemmet kan man bestemt ikke være ked af, og her er din chance. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!