Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Har du brug for en revisor?

25-08-2021

Dette er sponsoreret indhold

Overvejer du, hvorvidt du har brug for at få tilknyttet en revisor til din virksomhed? Så kan jeg fortælle dig, at du er kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på, hvilke fordele der er, når du beslutter dig for at vælge en revisor til din virksomhed. Du vil i den sammenhæng også blive præsenteret for, hvad forskellen er på en revisor og en bogholder.

En revisor kan skabe vækst

Når man driver en virksomhed, er der ét overordnet mål, og det er at skabe vækst. Det kan der ikke være nogen som helst tvivl omkring. I den sammenhæng kan en revisor være medvirkende til at hjælpe dig og din virksomhed med dette.

Vækst handler i bund og grund om at tjene flere penge, end man bruger. En revisor kan i dette henseende hjælpe dig med eksempelvis udgifter, som du måske har mulighed for at minimere. Revisorer er nemlig blevet uddannet til at kunne løse problemer, som du ikke engang vidste, der eksisterede i første omgang.

En ligeværdig partner til sparring

En af fordelene, ved at tilknytte en revisor til din virksomhed, er at du får muligheden for at få tilknyttet en sparringspartner, der kan give dig økonomiske råd og anbefalinger. En revisor skal ikke nødvendigvis kun bruges til at håndtere papirarbejde, regnskaber og så videre, fordi deres kompetencer rækker til meget mere end det.

Har du brug for en revisor eller en bogholder?

Det er en udbredt misforståelse, at en revisor og en bogholder er det samme og håndterer de samme arbejdsopgaver. Dog skal det pointeres, at bogholdere og revisorer beskæftiger sig med nogle af de samme arbejdsopgaver, men bogholderen har ikke de samme kompetencer som revisoren. En bogholder er ligeledes ikke en beskyttet titel og har ikke nødvendigvis evnerne til at kunne rådgive om økonomiske beslutninger.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!