Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Guide til hvordan du forkæler dig selv med kaffekapsler

11-01-2021

 

Sponsoreret indhold

Har din kaffe-rutine heller ikke ændret sig synderligt meget de sidste par år, og kunne du tænke dig, at få den samme kaffeoplevelse derhjemme, som man får på caféerne i byen? Så er det på tide, du begynder at få anskaffet dig nogle kaffekapsler og en god kaffemaskine, og vi hjælper dig med at komme i gang.
 
Det basale 

Det er firmaet Nestlé, som står bag de originale Nespresso kaffekapsler, og der findes et hav af kapsler, som alle kan noget forskelligt. En idé ville være, at gå ned i en af Nespresso-butikkerne, for at prøve deres udvalg og få en udførlig guide til præcis hvilken kaffekapsel, som passer til netop din smag. Vi har alle forskellige præferencer, når det omhandler kaffe. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan du bedst kan lide din kaffe. Skal den være sød og mørkristet? Eller er du mere til den lysristede og bitre smag? Uanset hvad du vælger, skal du også have fat i en lækker kaffemaskine, som du kan putte kaffekapslerne i. Her er diverse kaffe-butikker også en stor hjælp, og skal du gå all in, kan du også købe dig en mælkeskummer. Så er du så godt som klar til at kalde dig barista i eget hjem.

Hvorfor lige kaffekapsler?

Helt basalt så er kaffe med kaffekapsler enormt nemt og hurtigt at lave. Du får simpelthen den perfekte kop kaffe på omkring 30 sekunder. Nespressos kaffemaskiner er nemme at betjene og simple at rengøre. Kaffekapslerne giver dig også mulighed for at variere den lidt triste morgenkaffe. Hvis du kun er vant til frysetørret kaffe om morgenen, vil du med kaffekapsler få en helt ny og spændende kaffeoplevelse. Du fortjener at forkæle dig selv, og det skal gerne være enkelt og nemt at forkæle sig selv, når man er træt og mangler det vitale skud koffein om morgenen. Du vil få følelsen af at bestille en lækker, unik kop kaffe, mens du i køkkenet står og får øjne i din varme morgenkåbe og uglet morgenhår. Alle fortjener en god start på dagen, og denne start bliver kun bedre, hvis du under dig selv lidt luksus. 

Men hvad med miljøet?

Du tænker måske nok, at man med så mange kapsler samtidigt vil få en masse skrald, som forurener og sviner. Men Nespresso har sit helt eget genbrugssystem af kapsler, som kan aflaste miljøet. Når du har brugt dine kapsler, kan du sende dem retur til Nestlé. På denne måde bidrager du til en grønnere verden samtidigt med, du får en perfekt kaffeoplevelse. Så kan du drikke kaffe med god samvittighed og ikke mindst med god smag i munden.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!