Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Guide: hvornår har du brug for hjælp til website-udvikling?

12-12-2020

Sponsoreret indhold

Alle virksomheder har et website nu om dage, så det kan da ikke være så svært at lave, tænker du måske. Men så simpelt er det ikke altid, så nogle gange kan det være en god idé at få hjælp til udvikling, opsætning og design af et website til sin virksomhed. Læs mere om, om du har brug for hjælp til website-udvikling her.
Hvis du vil have udarbejdet dit website i Wordpress, kan du hos Apparat læse mere om, hvordan du kan få hjælp til det.

Hvad har du brug for hjælp til?
Mange virksomheder har i dag ansat folk med kompetencer inden for grafik, tekstforfatning, design og/eller opsætning af en hjemmeside. Derfor kan I trække på de ressourcer og behøver måske ikke hjælp udefra til alle dele i udviklingsprocessen eller til noget overhovedet. Men hvis din virksomhed ikke er ligeså privilegeret, at I kan stille med et fuldt website-udviklingshold, så kan det være en fordel med hjælp eller rådgivning udefra.

Det kan f.eks. være hjælp til:

-    Selve opsætningen af hjemmesiden
-    Strategisk sparring og rådgivning ift. indhold, design og brugervenlighed
-    Design af grafikker, illustrationer, layout og evt. film
-    Tekstforfatning
-    Opsætning af funktioner, f.eks. en webshop eller en chatfunktion

Hvordan I præsenterer jer på jeres website, kan være afgørende for jeres fremgang, så bed heller om lidt for meget hjælp end lidt for lidt.


Vedligeholdelse af hjemmesiden
Det er vigtigt at lave et godt website, men det er også enormt vigtigt, at I formår at vedligeholde det jævnligt, så der er det rette og relevante indhold, opdaterede og tidssvarende funktioner osv. Her kan det også være en stor hjælp at få en professionel til jævnligt at tage et kig på hjemmesiden, fordi han eller hun er mere inde i den teknologiske udvikling på internettet, og hvad der evt. bør opdateres.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!