Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Guide: 5 tips til at finde billige lån på nettet

22-02-2020

I dag har du som bruger rigtig mange muligheder for at optage et lån på nettet. Lige så mange forskellige grunde der kan være til, at man har brug for at låne penge, lige så mange muligheder er der. Derfor kan det hurtigt blive svært og overskueligt, når du skal finde det lån, som er den bedste løsning for dig. Derfor kan du med fordel læse videre her, hvor du får fem tips til, hvordan du finder de billigste lån på nettet. 

Se dem her 
1.    Vilkår 
Det er vigtigt, at du sætter dig ind i de vilkår og betingelser, som låneudbyderen stiller til dig som låntager. Det kan være meget forskelligt hvilke krav der bliver stillet, men som regel handler det om alder, RKI og indtægt. Din indtægt er nemlig afgørende for, hvor mange penge du kan få lov til at låne. Hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI, så skal du gå efter en bestemt type lån. 

2.    Behov 
Inden du går i gang med at ansøge om lån, er det en god idé, at du overvejer dine krav og behov. Det er nemlig i lige så høj dine behov, som er afgørende for hvilken låneudbyder der passer bedst til dig. Det er altså vigtigt, at du overvejer, hvad du har brug for, og ikke lytter til andre. Det lån der er det rigtige for dig, er nemlig ikke nødvendigvis det rigtige for alle andre.

3.    Sammenlign 
Som tidligere nævnt kan du i dag vælge mellem rigtig mange forskellige lån. Ved første øjekast ligner det måske, at du kan få det samme ud af alle lånene, men sådan er det altså ikke. Derfor er det essentielt, at du undersøger de forskellige lånetilbud og sammenligner dem, inden du ansøger om et lån. Du kan sammenligne lån ved hjælp af flere forskellige online tjenester, og på den måde er du sikker på, at du får det bedste overblik og dermed de bedste forudsætninger, for at vælge den rette låneudbyder til dig. 

4.    Tilbagebetaling 
Nu hvor du har fundet ud af, hvem du skal låne penge af, bør du ligge en plan for, hvordan du skal betale lånet tilbage. Det er vigtigt at dette bliver en plan, som du kan overholde, for så slipper du for, at lånet bliver dyrere end nødvendigt. 

Når du sammenligner de forskellige lån, vil du kunne se forskellige renter og omkostninger. Disse er altså forbeholdt, at du kan betale lånet tilbage indenfor den aftalte periode. Dette underskriver du med NemID. 

5.    Råd 
Det er naturligvis vigtigt, at du ikke låner flere penge, end du har mulighed for at betale tilbage. Selvom det kan være fristende at låne et stort beløb, så kan det altså hurtigt blive en dyr affære med renter og gebyrer, hvis du ikke kan betale det tilbage i tide. 

Hvis du tænker på disse fem tips, så har du gode muligheder for at finde billige lån på nettet. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!