Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Gør sommermånederne sjovere med en udendørs hængekøje!

20-05-2021

Dette er sponsoreret indhold

Er du og din have klar til sommer? Det er snart tid til at bruge en hel masse timer udendørs, så derfor er det også nu, du skal i gang med at klargøre din have. Du får allermest brug ud af din have, hvis du har nogle hyggelige kroge og hjørner, hvor du kan læne dig tilbage og nyde det gode vejr. 

Derfor er en udendørs hængekøje en helt perfekt tilføjelse til din have. 

Lav et afslappende hjørne i din have 

Når du er så heldig at have en have, er det helt oplagt at bruge den, når du har brug for at læne dig tilbage efter en lang dag. Du får en masse ny energi af at bruge tid udendørs. Det giver noget ro at være udenfor og slappe af. En hængekøje virker specielt godt til at slappe af i. Du ligger behageligt i en hængekøje, fordi den former sig efter din krop og gynger svagt fra side til side. 

En hængekøje er også god, hvis du laver meget havearbejde og trænger til at pause fra det i ny og næ. 

Vælg den rette udendørs hængekøje 

Når du vælger hængekøje til din have, er det vigtigt, at du vælger en, der egner sig til udendørs brug. Den skal nemlig holde til lidt af hvert. Hvis det er dårligt vejr, tager du den naturligvis bare ind, så den ikke får unødige skader, men det er alligevel godt at vælge en af nogle gode og holdbare materialer. 

Få hængekøjer i forskellige varianter 

Der findes forskellige slags hængekøjer, så du finder nemt en, der passer til netop din have. Hængekøjer fås nemlig både, så de skal hænges op i et træ eller i nogle kroge, men de fås også med et stativ, så du kan stille den alle steder. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!