Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Gør hverdagen lettere – få aftensmaden leveret lige til døren

25-04-2020

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Du kender det garanteret godt. Spisetid nærmer sig. Maven rumler, og dit køleskab gemmer ikke på andet end et par rynkede tomater og en pakke pålæg. Du kan gå ud og handle, men når klokken er fem og butikken er fuld af andre sultne kunder, er der sjældent tid eller overskud til at finde på noget nyt og spændende. Men med en måltidskasse kan du slippe for alt besværet, og i stedet få aftensmaden leveret lige til døren. 

Inspirerende måltider til den travle hverdag
Er du træt af at lave de samme velkendte retter til aftensmad? Har du brug for et frisk pust i køkkenet og ville du ønske at din hverdag var lidt lettere? En måltidskasse klarer ikke bare aftensmaden for dig, men giver dig også nye og inspirerende opskrifter, som du kan gemme og genbruge når du har lyst. Så får du både et let måltid mad og måske du også ender med at få et par nye klassikere til samlingen? 

Alt du har behov for i en måltidskasse
Med en måltidskasse får du hver uge leveret, alt hvad du har brug for til aftensmaden. Udenfor din dør står en kasse, pakket og klar med inspirerende opskrifter og præcis de ingredienser og råvarer, du har behov for – hverken mere eller mindre. 

På den måde får du masser af ny inspiration til nye hverdagsfavoritter, og så undgår du på samme tid madspild, fordi du kun modtager det, du faktisk skal bruge. Så behøver du ikke længere købe en hel pakke champignon, hvis du kun skal bruge fem svampe til din aftensmad. 
Så bliver det ikke meget nemmere.

Sund og nærende mad til enhver smag
En måltidskasse kan tilpasses lige nøjagtigt din hustand og din smag, og du har rig mulighed for at variere kassen efter dit behov. 
Der er både en kasse for singlen og for den store børnefamilie, og du kan frit vælge om du vil have leveret mad til hele ugen eller blot til få dage. 
Er du vegetar, foretrækker du børnevenlige retter eller vil du bare gerne have, at aftensmaden skal kunne laves hurtigt og let? Du kan frit vælge, hvad du helst vil have i din måltidskasse. 

Hvis økologi er vigtigt for dig, kan du også vælge, at netop dette skal være fokus i kassen. 
Og hvis du har allergier eller hvis der blot er noget, du ikke bryder dig om, er det heller ikke noget du skal bekymre dig om. Du kan nemlig let fravælge enkelte ingredienser. 

Du kan altså designe din helt egen måltidskasse og også ændre dine valg fra uge til uge. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!