Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Gør hjemmet støvfrit med en ledningsfri støvsuger

13-11-2020

Hvis du er træt af at slæbe din gamle støvsuger rundt i hjemmet fra værelse til værelse, så kan det være, en ledningsfri støvsuger var noget for dig. Med den kan du gøre støvsugningen så let som en leg og spare masser af tid og kræfter på rengøringen. Læs videre og bliv klogere på, hvilke fordele der venter på dig med en splinterny ledningsfri støvsuger fra de største mærker på markedet. 

Der er aldrig nogen, der har sagt, det skal være sjovt at gøre rent. Men det skal jo gøres alligevel. Støvsuger du som noget af det sidste, er det måske fordi, det er noget af det mest krævende. Til gengæld er der ingen bedre følelse, når støvet har lagt sig, og luften er støvfri som en klar sommermorgen. Men hvad nu hvis du kunne gøre støvsugningen lettere? 

En ledningsfri støvsuger er måske noget for dig. Med sådan en slipper du nemlig for at holde øje med nærmeste stikkontakt, når du bevæger dig fra værelse til værelse gennem huset. Og bor du i flere etager, er det endnu lettere. En ledningsfri støvsuger er nemlig lettere end en almindelig støvsuger, og derfor er den også nemmere at slæbe op og ned af trapper. 

Få en robotstøvsuger til at klare arbejdet
Hvis du vil have den ultimative støvsugeroplevelse, kan du egentlig bare få en robot til at gøre det. En robotstøvsuger er nemlig virkeligheden for mange, der ikke har tid til at støvsuge regelmæssigt. Mens du er på arbejde, kan du sætte robotten til at køre hele vejen rundt i huset, så du har en støvfrit hjem at vende tilbage til. 

Det smarte ved en robotstøvsuger er, at du kan indstille den til at køre på bestemte tidspunkter, når du ikke er hjemme. Det betyder samtidig, at den faktisk kører sig selv til ladning, inden den løber tør for strøm. Det er smart, for så bemærker du faktisk aldrig, at den kører, men mærker kun, hvor støvfrit hjemmet egentlig er.

En ledningsfri støvsuger fra alle de store mærker
Ledningsfri støvsugere kræver noget af den nyeste teknologi, og derfor er der også noget fra alle de store mærker på markedet. Bosch og Miele står for de praktiske og velfungerende modeller, der gør arbejdet grundigt og ordentligt. Electrolux er den svenske model, der blander ny teknologi med et stilrent og tidløs design. Og så er der Dyson, der altid har været lidt på forkant, når det kommer til innovation og nytænkning inden for støvsugergenren. 

Ved at se nærmere på en Støvsuger test, finder du også, at disse mærker ligger i top hver gang. Det gælder både almindelige støvsugere, men i særdeleshed ledningsfri støvsugere, robotstøvsugere, og du kan endda finde en billig håndstøvsuger, hvis du mangler noget til at suge krummerne op fra sofaen. 

Der er en verden af støvsugere, der venter på dig, og med en ledningsfri støvsuger i hånden kan du indtage dit hjem som aldrig før. Du vil mærke en tydelig forskel, særligt når det kommer til din helt egen bevægelsesfrihed rundt i hjemmet. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!