Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Gør din have og terrasse sommerklar

15-02-2022

Dette indhold er sponsoreret

De fleste bliver i godt humør, når foråret melder sig med godt vejr, efter en lang vinter. Hvis du glæder dig til sommeren, kan du gøre haven og terrassen sommerklar som et skønt forårsprojekt. Det er et godt familieprojekt, som alle kan være en del af. Læs videre her, hvis du mangler inspiration til at få terrassen til at shine, samtidig med at du får nogle hyggelige dage med familien.

Få en flot terrasse
Terrassen er et af de steder, vi bruger mest tid om sommeren. Det er en skøn tid, hvor man får lov til at sidde ude både midt på dagen, men også på de lange sommeraftener, hvor det er lyst længe og temperaturen er varm nok, til at man kan klare sig med en varm trøje og et tæppe. Hvis du også elsker at bruge tid på terrassen, kan du bruge foråret til at blive sommerklar. Giv for eksempel terrassen en gang terrasseolie.

Terrasseolie er et godt sted at starte. Med terrasseolie bliver din terrasse både flottere, og træet holder i længere tid. Hvis du er glad for din terrasse og gerne vil bruge den i mange år, er det en god idé at give en den en gang terrasseolie. Der findes mange forskellige terrasseolier, så det bør være til at finde én, som passer til din terrasse.

Hold haven velplejet
En flot have er prikken over i’et, og derfor er det en god idé at lægge en plan for, hvordan du skal holde haven flot i foråret og i sommermånederne. Man vælger naturligvis planter ud fra, hvad man godt kan lide i haven, men det er også en god idé at vælge ud fra, hvor meget tid du gerne vil bruge i haven. Vælg for eksempel buske, der ikke kræver meget pasning, hvis du gerne vil have en flot have, men ikke vil bruge meget tid, eller mange penge på at holde den.

Det gode familieprojekt
At få haven og terrassen sommerklar, kan være et familieprojekt. Det er altid skønt at have noget at lave sammen med familien, og at ordne haven og terrassen, er en god måde at være sammen på. Det er en god måde at inddrage børnene i familien i det praktiske i dagligdagen på, og det er også en god mulighed for at gøre det praktiske til en hyggelig ting. Planlæg for eksempel at købe pizza til aftensmad, for at belønne jer selv, eller gør noget andet for at gøre det hyggeligt.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!