Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Gør dig til at opleve det bedste af Nordjylland

17-12-2021

Sponsoreret indhold

Skal du snart på besøg i den nordlige del af landet? Er det allerførste gang du skal besøge denne del af Danmark, og har du helt tjek på, hvad der er at se at opleve? Nordjylland byder på rigtigt mange oplevelser, hvad enten man er til storbyliv, strand eller natur. Her i artiklen får du nogle gode tips og tricks til, hvad du kan se og opleve. 

#1 – Et par dage i Aalborg
Hvis du aldrig har besøgt Nordens Paris, som Aalborg også kaldes af de lokale, så bør du absolut overveje et par dage i byen. For Aalborg, kan nemlig noget helt særligt og skiller sig ud fra de andre storbyer i landet. Et godt tip er at besøge byen i weekenden, så man rigtigt kan mærke ’Aalborg-stemningen’. Man kan eksempelvis gå en lang tur langs Limfjorden, og nyde udsigten udover vandet over til Nørresundby. Er det i weekenden, man kommer, kan man være heldig, at der sker nogle fede events også. En tur på en af byens restauranter er selvfølgelig også et must, efterfyldt af en eventuel bytur. For der sker nemlig noget om aftenen i Aalborg. Gør dig rigtigt festlækker med en ny mascara, og find danseskoene frem. For du vil med garanti få en aften du sent glemmer. 

#2 – Afslapning i Himmerland
Trænger du til ren selvforkælelse i rolige omgivelser, kan du jo kombinere et par dage i Aalborg med et ophold på et spa-hotel i Himmerland. Her er der mulighed for at komme helt ned i gear i den lækre spa, eller tage et spil golf.

#3 – Sommerhus og surfing
Sommerhus-udlejning er yderst populært i Nordjylland. På østkysten, er der eksempelvis mange som tager i sommerhus ved Hals eller Hou. På vestkysten, er det eksempelvis Blokhus eller Løkken. I Klitmøller, kan man desuden finde det populære surfing-sport, som også kaldes for ’Cold Hawaii’. Vil du gerne ud at prøve kræfter af med vandsport som eksempelvis surfing, så er dette måske det helt oplagte sted at prøve det. 

#4 – Toppen af Danmark
Har du aldrig været i Skagen før, så bør du bestemt ikke snyde dig selv for denne oplevelse. Særligt om sommeren, er byen fyldt med turister. Skagen har en utrolig charme, og så er byen superhyggelig. Det er desuden her, man også kan opleve Grenen. 

#5 – Nordjylland for børnefamilierne
Nordjylland, er et helt perfekt sted at tage børnene med på ferie til. Man kan blandt andet finde masser af børnevenlige oplevelser i Aalborg, men skam også ude ved kysterne. I Nordjylland finder man blandt andet Fårup Sommerland, som er et kæmpe hit for både voksne og for børn. Om sommeren er strandende på østkysten også ofte enormt børnevenlige, hvor det selvfølgelig er perfekt for børnefamilierne. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!