Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Godt at vide om svømmeudstyr

28-01-2021

Dette er sponsoreret indhold

Udstyr til svømning giver så god mening. Du kender det måske selv fra svømmehallen, stranden eller lign. Det kan hurtigt blive lidt begrænset i forhold til, hvad man skal give sig til at lave i vandet. Generelt med svømmeudstyr, åbner der sig en verden af muligheder for aktiviteter i vandet, man kan give sig til.

Motion i vandet
Hvis du læner dig mod motions-aktivitet i vandet, kan udstyr som et par svømmebriller, svømmefødder og svømme-snorkel tilføre en stor kvalitet, i forhold til motion i vandet. Svømmebrillerne giver dig mulighed for at se og navigere under vandet, uden at få klor eller saltvand i øjnene. Svømmefødderne tilfører dig fart i vandet, så du hurtigere og nemmere kan komme fra A til B. Svømme-snorklen kan med fordel bruges i sammenhæng med de to førnævnte, til at effektivisere din svømning, uden at skulle tænke på, hele tiden at komme over vandoverfladen, for at trække luft.

Træning i vandet
Hvis du tilmed er interesseret i en mere trænings fokuseret svømning, kan du med fordel gøre brug af svømmeplader, pullboys og fingerpaddles. Svømmepladen kan benyttes, hvis du ønsker at træne dine ben ekstra, uden at gøre brug af armene. Man holder fast i svømmepladen med hænderne, som ville sørge for, at holde overkroppen oven vande og på rette kurs, mens benene/underkroppen gør arbejdet. Hvis man omvendt vil træne armene lidt ekstra, mens benene holder pause, kan der gøres brug af pullboy’en, som holdes fast mellem benene, hvortil det udelukkende er armene/overkroppen, der gør arbejdet. Finger paddles er til dig, som ønsker at finpudse teknikken bag et hvert svømmetag, om det så er crawl, ryg- eller bryst svømning. Finger paddles vil gøre dig opmærksom på eventuelle fejl, i ethvert svømmetag.

En tur til stranden
Hvis du er typen, som elsker at tage på stranden, ville det være oplagt at få fat i et par badesko. Disse er især optimale til strandture, hvor man kan risikere, at der er mange sten. Man kan tilmed have dem med i vandet, hvor havbunden kan bestå af en blanding af sten og skarpe muslinger. Så hvis du er typen, der ønsker en tur ved stranden uden rifter, ville anbefalingen gå på, at få anskaffet sig et par komfortable badesko. Disse findes til voksne såvel som til børn.

Opbevaring af svømmeudstyr
Er du i tvivl omkring opbevaring alt dette udstyr, så er fortvivlelsen forgæves. Løsningen på problemet er en svømmetaske, som er elsket af nærmest alle svømmere. Det kan være fra mange forskellige brands, såsom en TYR-svømmetaske. Der er mulighed for 30L og 45L, alt afhængigt af, hvor meget plads, der er behov for.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!