Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Gode råd: Sådan lever du bæredygtigt og miljøvenligt i hverdagen

29-11-2021

Sponsoreret indhold

Som mange nok er klar over, er der i dag meget snak om klimaet og de udfordringer, som det står overfor. Der er derfor også en masse fokus på, at man skal gøre sin hverdag mere bæredygtig og miljøvenlig. 

Det kan dog være lidt svært lige at gennemskue, hvordan man helt reelt gør sin livstil bedre for miljøet. Noget du kan gøre, er at få en el- eller hybridbil, som er langt bedre for miljøet end benzin- og dieselbiler. Du kan finde autoværksted til elbiler lige her.

Skift forskellige produkter ud med mere bæredygtige alternativer 
Hvis du gerne vil gøre selve din livstil og hverdag mere bæredygtig, kan det gøre spå forskellige måder. Det kan være smart først at finde ud af, hvad man faktisk gør, som ikke er specielt bæredygtigt. Måske du hver eneste dag bruger vatrondeller til hudpleje eller lignende? Det er dette noget, der ikke er særligt bæredygtigt. 

Du kan i stedet skifte disse en-gangs rundeller ud med stof rondeller, som kan bruges igen og igen, hvis de bare vaskes. Det samme kan du gøre med de plastikposer, som du bruger, når du handler - skift dem i stedet ud med stofposer, så du undgår at købe for meget plastik. 

Spis mindre kød - afprøv nye opskrifter 
Noget der også er med til at man ikke lever særligt miljøvenligt, er hvis man spiser en masse kød. Det kan derfor være en god ide at spise mindre kød, selvom det kan føles mærkeligt pludseligt ikke at have kød på menuen om aftenen. 

Du kan i denne sammenhæng afprøve nogle nye og lækre vegetariske opskrifter, og finde dem, som du kan lide. Disse kan bruges til en ugentligt kød fri dag. På den måde vil du uden tvivl gøre din hverdag mere bæredygtig og miljøvenlig.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!