Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Gode ideer til dit barns fritidsinteresse

07-09-2021

Mange forældre vil gerne have, at deres barn har en fritidsinteresse, fordi det er meget sundt at have noget at gå op i. Men alle børn er naturligvis forskellige, og barnets interesser og ønsker skal selvfølgelig komme til udtryk i valget af fritidsinteresse. Mulighederne er mange i dag, og derfor kan du herunder få nogle ideer til fritidsinteresser til dit barn. 

Traditionel sport er lige så populært som altid
Der vil altid være de lidt mere traditionelle fritidsinteresser, som måske er dem, du har gået til - muligvis endda dine egne forældre! De traditionelle sportsgrene der findes rundt omkring i foreningslivet, er ingen undtagelse, og aktiviteter som fodbold, håndbold og gymnastik går ingen vegne. Det kan være, det er der, dit barn skal prøve en fritidsinteresse af.

De moderne sportsgrene vinder frem
Under de olympiske lege kunne du se skateboarding på programmet, og disse sportsgrene var i den grad domineret af den yngre generation - derfor kunne det også sagtens være der, dit barn kunne finde sin fritidsinteresse. Løbehjul og skateboards er i hvert fald populære, som de sjældent har været før, og alt det nødvendige udstyr barnet kan få brug for til aktiviteter som disse, kan findes på https://scootworld.dk/

En fritidsinteresse kan også sagtens være kreativ
Der er naturligvis intet krav til, at dit barns fritidsinteresse skal være en sport. Som det også ligger i ordet, skal det bare være noget, dit barn interesserer sig for, og det kan jo lige så godt være noget kreativt, der gør dit barn glad i fritiden.
Der findes rigtig mange forskellige måder at udfolde kreativitet på, som også strækker sig meget længere end blot malerier og strikkepinde. F.eks. findes der i dag også klubber og foreninger, hvor unge mennesker kan møde op for at bage et par gange i ugen - det er jo en lidt alternativ måde at være kreativ på! 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!