Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Giv dine kære en ærværdig afsked

19-09-2019

Dette er sponsoreret indhold

Vi skal desværre alle her fra før eller siden. Nogen før andre, men når den tid kommer, skal vi have en god afsked. Det kan være hårdt at skulle træffe en masse vigtige og praktiske beslutninger midt i en stor sorg. Heldigvis findes der en bedemand i Viby, der kan hjælpe dig med lige netop dette.

Bedemand H.J. Madsen skaber trygge rammer

Bedemand Madsen i Viby kan være med til at tage hånd om den store sorg, der følger med ved et dødsfald. De efterladte skal nu gå igennem en utrolig svær tid, og har derfor sommetider brug for, at der er nogen, der tager dem i hånden. I svære tider hjælper bedemanden med at træffe de rigtige beslutninger i forhold til praktiske ting såsom begravelse eller bisættelse. Bedemand H.J. Madsen på Viby Torv er på 4. generation og har naturligvis opbygget en stor ekspertise og professionalisme inden for faget. Bedemanden har flere afdelinger i Århus og omegn. De fem afdelinger er i Aarhus C, Højbjerg, Åbyhøj, Viby J og på Trøjborg, og er til rådighed 24 timer i døgnet. Det er på det grundlag derfor de pårørende, der bestemmer tidspunktet samt stedet for samtalen. Bedemanden håndterer de mange praktiske opgaver for de pårørende, så disse kan koncentrere sig om det vigtigste. Netop at sørge over den afdøde. Det er en vigtig del af helingsprocessen at give tid og plads lige netop dette.

Skab en mindefuld begravelse eller bisættelse for afdøde

Når en, man har kær, dør, opstår der efterfølgende mange spørgsmål og megen tvivl. Et af disse spørgsmål er ofte, hvordan man bedst tager afsked med den afdøde? Og hvordan ønskede den afdøde selv, at ceremonien skulle foregå? Alle disse spørgsmål kan bedemanden med mange års erfaring hjælpe dig med. Bedemanden kan ses som en støtte og assistance i forbindelse med dødsfald og den efterfølgende bisættelse eller begravelse. Det er bedemandens vigtigste opgave at skabe trygge rammer for de pårørende, og har derfor altid deres ønsker i højsædet. Det er en vigtig opgave at opfylde alle ønsker, der måtte være i forbindelse med afskeden med den afdøde. En begravelse eller bisættelse er nemlig en utrolig vigtig del af det at ‘’komme videre’’ efter et så stort tab.

Ceremonien

Bedemanden i Viby varetager mange forskellige typer ceremonier, både i og udenfor Folkekirken. Det vil naturligvis altid være den afdødes ønsker, der tages udgangspunkt i, hvis dette altså er kendt eller nedskrevet. Efterfølgende er det naturligvis de pårørendes ønsker, der skal varetages, da ceremonien jo er deres mulighed for at få en ordentlig afsked med den afdøde.

Det er muligt at foretage alle former for begravelser og bisættelser både med og uden kirkelig medvirken. Bedemanden hjælper dig med at træffe de praktiske beslutninger såsom valget mellem kiste eller urne, blomster og gravsten.

Bedemand H.J. Madsen holder til i Århus og omegn, men udfører opgaver i hele landet og står, som tidligere beskrevet, til rådighed 24 timer i døgnet. Kontakt Bedemanden i Viby og få skabt en mindefuld og respektfuld afsked og dag. En dag i den afdødes tegn.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!