Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Gå tur i den lokale park på raske hæle

21-12-2021

Der er så mange skønne steder at besøge i Danmark. Der er altid gode muligheder for at handle, og man er altid tæt på masser af skøn natur, hvor det er skønt at cykle eller trave, både alene og sammen med familie og venner. Der er altid masser af stier, man kan gå på, eller løbe og cykle, hvis man er til det. Her er det rart at have fodtøjet i orden. Pas godt på fødderne, så de holder længe.

Har man hård hud med Hælrevner, så kan det gøre ondt at bevæge sig omkring til fods. Men man kan faktisk afhjælpe Hælrevner og lindre symptomerne, hvis man griber det rigtigt an, og får de hjælpemidler, der skal til. Mange Hælrevner opstår på grund af hård hud. De kan være meget ubehagelige at gå rundt med, men der er råd at finde. Med en god fodfil og blødgørende creme kan man reducere den hårde hud og gøre den mere smidigt, så den ikke sprækker.

Behandling hjælper
Der er også mange andre gode hjælpemidler, hvis man lider af Hælrevner og hård hud. Man kan bruge hælstrømper i en periode, mens man kommer i bund med den hårde hud og får helet revnerne. Det kan godt betale sig at prøve disse hjælpemidler, så man kan se om de hjælper. Det viser sig faktisk ofte, at det kan de. Med forholdsvis simple midler kan fødderne blive raske og effektive igen, så man kan komme ud på de skønne traveture.
Der er mange mennesker, som har små og store problemer med deres fødder. Når man har det, så oplever man, hvor vigtigt det er at kunne bevæge sig frit omkring på sine egne fødder, uden at smerter sætter en stopper for det. Hælrevner kan virkelig være plagsomme, men man skal ikke give op. Man kan lindre smerterne og man kan slippe af med den hyppigste årsag, nemlig hård hud. Tag kampen op mod denne plage og bliv godt gående igen.

Der er hjælp at finde online
Prøv at kigge ind hos hafaro.dk, og se hvad der tilbydes af hjælpemidler i kampen mod Hælrevner. Du vil hurtigt opdage af du faktisk er ganske godt rustet til at tage kampen op, hvis du bare allierer dig med nogle gode hjælpemidler. Og du kan altid ringe til forretningen og spørge om råd, så du også har ekspertviden i ryggen, når du skal have styr på hælen.

For glæden ved at gå er helt sikkert værd at kæmpe for. Der er så meget helse at hente i en god travetur. Både fysikken og det mentale har så godt af det. Man får rørt sig og sat gang i omløbet i kroppen, og tankerne bundfældes i hjernen, som et plumret akvarie, der får klart vand igen. Det er godt at have fødder og ben at gå på. De skal holde længe.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!