Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Forkæl en du holder af med et flot smykke

19-10-2022

Sponsoreret indhold

Hvis du er på bar bund, hver gang der skal købes gaver, hvad enten der er til fødselsdage, jul eller andre specielle anledninger, er du kommet til det rette sted. Fordi at skulle være kreativ gang på gang, og udvælge den helt rigtige ting til en nær veninde eller kæreste, kan være utroligt svært og tidskrævende. Er du derfor endnu engang havnet i den situation, hvor tidsfristen for gaveindkøb nærmer sig, er der inspiration at hente i smykker fra Pilgrim

Forførende tilbehør til ørerne
Du kan her finde et kæmpe udvalg, og samtidig dykke ned i flere inspirationsforslag, hvis du ikke er helt sikker på, hvad det præcist er du leder efter. Et smykke er en gave, som vil holde længe, og som modtageren vil kunne nyde godt af i mange år fremover. Forærer du din mor et par guldbelagte øreringe, vil hun, hver gang hun kigger sig i spejlet, sende en kærlig tanke din vej, da smykket vil minde hende om dig. Du kan her vælge et par klassiske og mere diskrete øreringe, som er det sikre valg, men som samtidig vil matche ethvert outfit, eller du kan gå lidt mere modigt til værks, og vælge nogle, som virkelig stikker ud. Overvej også, om hun er til guld- eller sølvsmykker inden du beslutter dig. 

Mix og match med halskæder og armbånd
Til hende, som ikke har huller i ørerne, vil en halskæde eller et armbånd nok være en bedre løsning. Er du derfor i tvivl om, hvad du skal give din veninde, vil en halskæde være helt perfekt. Du kan her vælge en lille og let halskæde, eventuelt med et personligt vedhæng, som virkelig fremhæver hendes feminine side. Alternativt, hvis dette ikke lige er stilen, kan du også købe en mere rå og chunky halskæde, som øjeblikkeligt skaber blikfang, og garanterer et utroligt stilet look. Mangler du lidt ekstra, er det her ideelt at supplere op med et armbånd, som matcher din fundne halskæde, for virkelig at give et fedt helhedsudtryk. 

Put a ring on it
Til den langvarige kæreste, kan det altid være farligt at give en ring, da dette kan sætte helt andre tanker i hovedet på modtageren. Dog er en ring altid en ekstremt god gave, da de er diskrete, og oftest bliver en del af vores personlighed, så man ikke kan gå uden for en dør, uden at iføre sig disse. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!