Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Find kvalitetssikret psykologhjælp online

01-06-2022

Dette er sponsoreret indhold

Ikke alle psykologer er lige gode til at håndtere de problemer, du står med. Derfor skal du ikke bare tage kontakt til den første psykolog, hvis navn du ser på et skilt i gågaden. Online kan du finde sider, der matcher dig med psykologer ud fra de svar, du giver i et spørgeskema. Fx svar på om du ønsker gruppe- eller individuel terapi, og om du ønsker hjælp til at håndtere stress, angst eller noget tredje.

Svar på spørgsmål inde på Healper.dk
Men den faglige profil og terapiformen til side, hvordan får du så vished om, hvorvidt en psykolog eller terapeut faktisk leverer hjælp af en vis kvalitet? Inde på Healper.dk, der er en side, som hjælper dig med at finde den rette psykolog, kvalitetssikres terapeuter på flere fronter. Bl.a. går de op i, at alle deres terapeuter arbejder efter de samme etiske retningslinjer, og at der føres tilsyn med dem.

Vær tryg, når du søger psykolog
Resultatet af sådan et kvalitetstjek er, at det er en ”kurateret” samling af psykologer og terapeuter, du kan matches med. Med den viden kan du med større tryghed svare på Healpers spørgsmål og så blive matchet med en behandler nær dig. Når du så finder en behandler, så gælder det om at få svar på et par spørgsmål allerede tidligt i forløbet, så at du og terapeuten har nogle fælles forventninger.

Forventningsafstem ved første møde
Hvor langt skal behandlingsforløbet være, og hvad kommer det til at koste dig? Kan du blive helt fri for de gener, der truer dit mentale helbred, eller kan du bare få nogle redskaber til at mestre dem? Alt dette vil være individuelt. Du skal aldrig være i tvivl om, hvilket mål I bevæger jer hen imod, og at du tager den snak med en psykolog eller terapeut allerede første gang, I mødes, kan være klogt.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!