Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Fem lækre kontinentalsenge giver maksimal sovekomfort

21-08-2019

De seneste år er der kommet større fokus på vores søvnvaner. Og det er rigtigt positivt, for et dårligt søvnmønster kan være yderst skadeligt for dit helbred. Første skridt på vejen til et sundt søvnmønster er naturligvis en god seng. Du bruger ca. en tredjedel af dit liv i sengen, og en komfortabel kvalitetsseng er en af de bedste investeringer, du kan gøre. I denne guide sætter vi fokus på kontinentalsenge. Vi giver dig fem gode bud på kontinentalsenge, som både vil se godt ud i soveværelset og forhøje din sovekomfort. Læs med, og find inspiration til din næste seng.

Jupiter kontinental
Kontinentalsenge har oplevet en stigende popularitet gennem de seneste år, hvilket bl.a. skyldes deres enkle og stilrene design. Det er den første seng i denne guide et eksempel på. Kontinentalsengen fra Jupiter fremstår flot i enten sort eller grå, så du kan vælge den farve, der passer bedst ind i dit soveværelse. Sengen er dansk produceret, hvilket er en garanti for godt håndværk og meget høj komfort. Sengen er udstyret med fem komfortzoner samt et 25 mm lag af polyetherskum, som er med til at sikre, at sengen former sig efter din krop. Sengen kan fås i medium, fast og ekstra fast.

ZensiZone kontinental fullcover+
Et andet godt bud er en fullcover+ kontinentalseng fra ZensiZone. Denne seng adskiller sig fra Jupiter-modellen på flere områder. Udseendemæssigt adskiller den sig ved at begge madrasser er samlet i ét betræk i kraftigt møbeltekstil, som kan fås i blå, grå eller sort. En anden fordel ved sengen er det skridsikrende lag, der sikrer, at topmadrassen bliver på sin plads hver nat. Topmadrassen indeholder et 65 mm ergo+ indlæg, som er betrukket med åndbart 3D stof. Dette er med til at gøre ZensiZone fullcover til en yderst komfortabel seng.

Restzone kontinental med koldskumstop
At en kontinentalseng ikke behøver at koste det hvide ud af øjnene, er den næste seng i vores guide et bevis på. En Restzone kontinentalseng består af pocketfjedre og er polstret med skum. Den er inddelt i fem komfortzoner, som støtter kroppen på de vigtigste steder. Topmadrassen har et indlæg af 50 mm koldskum, og topmadrassens betræk er aftageligt og kan vaskes ved op til 60 grader, hvilket forlænger dens levetid betragteligt. En Restzone kontinentalseng er et oplagt valg, hvis du skal have en seng på budget.

Jensen Prestige kontinental med Optima
Næste seng på listen er en deluxe-model til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med hverken design, liggekomfort eller håndværksmæssig kvalitet. Sengens uovertrufne komfort stammer bl.a. fra det patenterede 2,0-fjedersystem på 14 cm, som er indeholdt i sengen øverste madras. Dette sikrer en meget stor grad af fleksibilitet, idet madrassen som udgangspunkt er blød, men bliver fastere, når kroppen synker ned i sengen. Sengen er fremstillet i de bedste tekstiler og bæredygtigt træ. For en merpris kan du udstyre sengen med et Jensen Exact hævesystem, som vil højne komforten yderligere. Ønsker du det, skal du bestille det fra start, da det ikke kan eftermonteres.

Lotus kontinental fullcover med memory cooltop
Med den sidste seng på listen kommer vi lidt ned på jorden igen, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. En kontinentalseng fra Lotus er udstyret med dobbelt pocketfjedre, som er inddelt i syv komfortzoner. Madrassen er vendbar, hvilket forlænger dens holdbarhed, fordi det ikke altid er de samme steder, der bliver slidt. Topmadrassen i memoryskum udmærker sig ved at forme sig efter kroppen og give god aflastning til de dele af kroppen, som vil synke længst ned. Også på denne seng kan topmadrassens betræk vaskes ved 60 grader.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!