Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Fem gode grunde til at få en hund

15-01-2021

Sponsoreret indhold

Er du blevet lidt forelsket i ideen om at adoptere en hund, så er du ikke alene. Ifølge Danmarks Statistik er det i gennemsnit hver femte danske familie, der har hund. De kan da også være et fantastisk kæledyr at invitere ind i hjemmet.

Der er godt nok mange ting, du skal have styr på, hvis du vælger at få hund. Din hverdag vil uden tvivl blive anderledes, og du skal pludselig sørge for en hundesnor, hundeseng og hundefoder, men mon ikke det i sidste ende er det hele værd?

Her får du i hvert fald fem gode grunde til at anskaffe dig en hund.

1.    Du kan få en ny bedste ven
Det siges, at hunden er menneskets bedste ven, og det er der en god grund til. Hunde er nemlig nogle utroligt trofaste kæledyr, og hvis du vælger at give en hund en plads i din familie, så kan du også næsten være stensikker på at få dig en ny bedste ven.

2.    Du får en god grund til at røre dig
Det er vigtigt, når du får en hund, at du sørger for at gå tur med den i hvert fald en gang om dagen. Det kan måske på nogen lyde som en sur pligt, men du kunne også vælge at se det som den perfekte motivation for at komme udenfor og få dig lidt motion sammen med din firbenede ven.

3.    Der er ingen kedelige dage med en hund
En af glæderne ved at have en hund er også, at de kan give noget nyt liv i hjemmet og i din hverdag. Hunde fungerer ikke som mennesker, og de er ofte mere upåvirkede af hverdagens stress og jag end mennesker. Derfor vil de helt naturligt kunne bringe mere livsglæde ind i din hverdag.

4.    Du falder lettere i snak med folk på gaden
Hunde er meget sociale væsner. De elsker at møde andre hunde og mennesker. Derfor vil de også ofte opsøge andre, når I er ude og gå, og på den måde vil du lettere kunne falde i snak med andre og selvfølgelig møde flere søde hunde.

5.    De vil passe på dig
Mange hunde vil desuden gøre meget for at beskytte dig mod farer. Det gør de blandt andet ved at gø, hvis der skulle komme ubudne gæster i dit hjem. Så kan de nemlig vække dig i tilfælde af indbrud.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!