Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Få uvildig rådgivning fra en kompetent pensionsmægler

22-04-2021

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Har du helt styr på din pension? Der er meget at forholde sig til, når det handler om pension, og det er ikke altid helt let at finde rundt i de mange tekniske begreber. Denne artikel giver dig et indblik i, hvordan du kan få allermest ud af din pension, og hvordan APC Forsikringsmæglere kan hjælpe dig.

Bliv klogere på din pension med APC Forsikringsmæglere
Danske APC Forsikringsmæglere A/S er på en mission, der hedder at hjælpe danske lønmodtagere med at optimere deres pension, så de kan få mest muligt ud af deres penge, når de skal på pension. APC Forsikringsmæglere er landets største pensionsmægler - og det er der naturligvis en grund til.

De har nemlig fundet en niche i pensionsbranchen, der gør, at de kan tilbyde ydelser, som mange danske lønmodtagere har efterspurgt, og som de dybest set altid har haft et behov for – eksempelvis lave omkostninger på din pension. En god og tilstrækkelig hjælp, der er rettet mod din individuelle pensionsordning, er ikke nødvendigvis garanteret hos mange pensionsselskaber. Og det gør, at du potentielt har færre midler at gøre med, når du en dag skal på pension. Din pensionsmidler kan risikere at blive at blive spist op af høje omkostninger.

Der er en bestemt årsag til dette, og det skyldes at rådgivning skal være 100% uvildig. Det giver nemlig ikke mening for banker og pensionsselskaber, at rådgive deres kunder om pensionsløsninger hos deres konkurrenter på trods af, at de måske kan tilbyde en bedre pensionsordning for dem. 

Det er ikke kun i pensionsbranchen, at dette sker, men man kan sige, at det har ekstra stor betydning i denne branche. Det burde jo være dine egne interesser, der varetages, men sådan er det dog ikke altid. 

Det er netop her, at APC Forsikringsmæglere kommer ind i billedet. Hos dem får du nemlig professionel og uvildig rådgivning, der tager udgangspunkt i dine individuelle ønsker og behov på samme tid. Det betyder konkret for dig, at du får de bedste forudsætninger for at få det meste ud af din pension, så du kan nyde din tilværelse, når det bliver tid til at gå på pension.

Følg linket, og læs mere om, hvordan APC rådgiver danskerne om deres pensionsopsparing

Lad APC Forsikringsmæglere hjælpe dig
Hvis du lader APC Forsikringsmæglere hjælpe dig med din pension, så får du dermed gavn af en masse gode fordele. Det gælder bl.a. følgende:

?    Blandt de laveste omkostninger til pension i branchen
?    Professionel rådgivning, der er 100% uvildig
?    En løbende overvågning af din pensionsordning
?    Mulighed for dig frit at vælge mellem de forskellige pensionsselskaber

Man kan derfor sige, at det er udelukkende kundernes individuelle interesser, som APC Forsikringsmæglere har fokus på. De har ingen økonomisk interesse i at rådgive dig om specifikke produkter fra bestemte pensionsselskaber. Så hvis du finder et pensionsselskab, der er relevant for dig, så har du fri mulighed for at vælge denne løsning. Det er din garanti for, at du får mest ud af dine pensionsmidler.

Samlet set har kunderne hos APC Forsikringsmæglere pensionsmidler for 23 milliarder kroner, og det giver visse fordele, når der skal forhandles om rabatter med andre pensionsselskaber. Det er gode nyheder for dig, for det kommer nemlig din pensionsopsparing til gode via lavere omkostninger. På den måde får du flere midler til din egen pension.

Læs mere om APC mæglere. Så kan du jo selv vurdere om APC Forsikringsmæglere er den rette pensionsmægler for dig. Hvis du er interesseret i uvildig rådgivning, der tager højde for dine ønsker om pension, så er de i hvert fald den rette pensionsmægler for dig.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!