Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Få styr på jeres svejsning

15-03-2021

Det er nok de færreste af os, som er eksperter i svejsning. Om du skal have svejst noget derhjemme, eller om det er til jeres virksomhed, er det en god idé at benytte nogle eksperter til det.

Her vil vi hjælpe jer med, hvordan I finder de eksperter, så alle i Vesthimmerland kan finde den bedste leverandør. For med en god svejsning holder det, som du har svejset i længere tid, og derfor er det vigtigt, at det gøres ordentligt første gang.

Sådan finder du en ekspert til svejsning

Mange ved ikke hvor de skal kigge henne, når de vil finde en ekspert. Svejsning af højeste kvalitet er vigtigt, og derfor bør der bruges lidt ekstra tid, når der skal findes en ekspert.

Du bør overveje følgende:

-    Hvor mange års erfaring har de?
-    Ser andre i industrien op til dem?
-    Har du fået anbefalinger til dem?
-    Kan du finde nogle anmeldelser?

Når du går gennem disse punkter, vil du hurtigt finde frem til, at en svejsevirksomhed som Brimas har været stabile i mange år. De har dermed indsamlet massive mængder erfaring, og de er eksperter i svejsning. Derfor er de et godt valg, når du skal have nogen til at svejse for dig. 

Mange typer af svejsning

Der findes i dag en række typer inden for svejsning. Du behøver heldigvis ikke være ekspert i disse metoder, da det kan du købe andre til at være. Hvis vi kigger på en virksomhed som Brimas, så foretager de følgende former for svejsning. 

-    Plasmagassvejsning
-    Rørtrådssvejsning
-    Lasersvejsning
-    Gassvejsning
-    Tryksvejsning
-    Punktsvejsning
-    Koldtrykssvejsning
-    Undervandssvejsning
-    Friktionssvejsning

Som du kan se, er der meget, der skal holdes styr på. Brimas er eksperter i alle disse former for svejsning, så de er et godt bud på en leverandør til svejsning. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!