Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Få prisen på en hjemmeside ud fra 8 trin

15-02-2022

Dette indhold er sponsoreret 

Har du overvejet en ny hjemmeside, som er 100% tilpasset dine ønsker?  Måske vil du gerne være med inde over processen, men har ikke de tekniske færdigheder? Derfor kan du søge hjælp hos webspecialister. 

Ny hjemmeside 
Du kan få en pris på en ny hjemmeside hos Aveo, hvor du på to minutter kan beregne et prisestimat på din kommende hjemmesides pris. Det kan du ved hjælp af 7 til 8 trin, hvor de herudfra beregner, hvad din hjemmeside pris vil løbe op i. Du vil få tilsendt en mail med en pris, helt gratis. De 7 til 8 spørgsmål du skal besvare indledende, er de vigtigste spørgsmål, som ofte vil være i forbindelse med et nystartet projekt. 

Hvad koster en hjemmeside?
Det er naturligt at spørge sig selv, hvad en hjemmeside koster. Ingen ønsker uforudsete regninger, men en gennemskuelig pris på forhånd. Hos Aveo kommer der ingen uforudsete regninger, og hos dem skelner de mellem en simpel hjemmeside, større hjemmeside og en hjemmeside for de mellemstore virksomheder. Prisen for en simpel hjemmeside er fra 9.000 kr. Det er en simpel hjemmeside, hvor du som selvstændig vil stå godt. Den vil blive skræddersyet ud fra dine behov og ønsker. Prisen for en større hjemmeside er mellem 14.000 og 20.000 kr, hvor man får flere funktioner til rådighed. En hjemmeside for de mellemstore virksomheder koster fra 20.000 kr. Denne form for hjemmeside vil have mange avancerede funktionaliteter og landingssider. Når prisen beregnes, gøres det ud fra nogle faktorer, som er med til at afgøre, hvor tidskrævende hjemmesiden er at udarbejde. Hos Aveo er de utrolig prisvenlige, og sætter aldrig prisen for lavt, så du er sikret, at der ikke kommer nogle ekstra udgifter. 

En komplet løsning 
I de indledende samtaler, forsøger Aveo at sætte sig ind i og forstå dine nuværende udfordringer og muligheder. Det skyldes, at med en bedre forståelse for din forretning vil resultatet blive det bedste. Det er vigtigt for dem, at du som kunde allerede kort tid efter køb af en ny hjemmeside, kan mærke deres engagement i din forretning, hvor de ønsker at tage medansvar. Lige meget om du blot køber en hjemmeside, eller ønsker et efterfølgende samarbejde. Med den komplette løsning, vil du som kunde opleve en tæt dialog, så du altid kan føle dig sikker. Hos Aveo er der ingen binding, og de tilpasser et layout efter dine ønsker. Udover det, vi du få en WordPress hjemmeside, som er redigerbar og brugervenlig. Det er dig selv og din virksomhed, der ejer hjemmesiden, men det er Aveos dygtige webspicialiter, som udarbejder den. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!