Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Få opfyldt dine seriepræferencer med streamingtjenester

24-01-2020

Danskerne har altid elsket at følge med i krimiserier, dramaserier og mange andre genrer i fjernsynet. I takt med teknologiens udvikling er det i dag ikke nødvendigt at sidde klar, når den respektive serie bliver sendt. I stedet kan du gå på jagt efter dine favoritter hos forskellige streamingtjenester.

Iblandt de store streamingtjenester på verdensplan finder vi HBO Nordic. HBO vandt for alvor indpas på det globale marked med serien Game of Thrones. Her formåede de at skabe et realistisk fantasy-univers spækket med drama og spændinger mellem forskellige parter.
I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kan få HBO som en del af din TV-pakke. Vi fortæller dig ligeledes mere om de fordele, der for dig er ved at benytte dig af et HBO-abonnement og tilpasse din tv-sening efter dine præferencer.

Streaming vinder over faste TV-pakker
Selvom streamingmarkedet er et relativt nyt fænomen, har giganter som HBO og Netflix taget verden med storm. For bare fem år siden var streaming langt fra på det niveau, som det er i dag. I stedet vandt det klassiske flow-tv seernes tilslutning med faste TV-pakker.

I dag ser billedet helt anderledes ud. Foruden HBOs stigende popularitet, er også bland selv-TV blevet det foretrukne valg hos danskerne. Bland selv-TV tager udgangspunkt i din mulighed for at til- og fravælge dine kanaler. Du designer en unik TV-pakke, der passer til det indhold, du gerne vil se. Dermed slipper du for overflødige kanaler og samtidig at skulle betale for noget, du ikke ser.

HBO giver dig masser af indhold for pengene
Allerede tilbage i 2016 blev der varslet høje prisstigninger på de klassiske TV pakker. Op mod 50 % mere var priserne allerede steget for de selvsamme kanaler. Siden 2016 har flere valgt at stoppe med en klassiske TV-pakke og i stedet benytte sig af streamingtjenester som HBO.

Ved at tilvælge et HBO-abonnement vil du få massevis af forskellige typer indhold til en lav pris, sammenlignet med en klassisk TV-pakke. HBO tilbyder et væld af forskellige serier, der befinder sig inden for forskellige genrer. Du kan samtidig finde serier og film til børn i alle aldre, og det samme gælder for de voksne. Ved at tilvælge HBO som en del af din egen, personlige TV-løsning får du mange timers kvalitetsunderholdning til fast pris.

Friheden uden flow
Flow-tv har i mange år været den måde, hvorpå vi har set fjernsyn. Flow-tv er defineret som det fjernsyn, de forskellige kanaler sender i takt med en fast sendeflade. Men ved at benytte sig af streamingtjenester vil du helt kunne slippe for at sidde klar på et bestemt tidspunkt. I stedet kan du starte din serie, når du vil.

I takt med en stigende tendens til længere arbejdsdage kan det være fordelagtigt at værne om sin tid. Med streamingtjenester kan du nemt tilpasse din TV-sening efter, hvornår du har tid og lyst. Det giver dig en stor frihed og fleksibilitet i hverdagen, der får det hele til at gå op i en højere enhed. Supplerer du med bland selv-TV, får du alt det nødvendige for dig uden at betale for meget.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!