Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Få helt styr på forsikringerne

28-07-2022

Dette er sponsoreret indhold

Er du på udkig efter, hvordan du kan få lidt mere plads i budgettet? Det er ikke altid, det handler om, at du skal spare alle de steder, du kan. Nogle gange kan små tiltag være nok til, at der sker en synlig ændring. Derfor er det en rigtig god idé at prøve at skabe sig et overblik over sine udgifter og over, hvorvidt der er mulighed for, at man kan få andre løsninger end dem, man allerede har.

Det kunne for eksempel være, du skulle gå på udkig efter billige forsikringer. Du har garanteret et forsikringsselskab, du har været kunde hos i mange år, men har du egentlig kigget på konkurrenterne for at se, om der er andre, der kan tilbyde noget andet eller bedre? Det kan være, du med få klik kan ende med at spare en pæn sum penge hvert eneste år og stadig have samme eller lignende dækning.

Thisted Forsikring kan give dig meget af det. Du kan selv gå på opdagelse blandt de løsninger og pakker, de har at tilbyde. Det kommer nemlig helt an på, hvem du er som person og hvilke behov, du har, hvor meget du har brug for at få forsikret. Hvis du synes, det er svært at finde ud af, kan du også altid høre en rådgiver ad for at få bedre indblik i det.

Sørg for altid at være dækket
Forsikringer kan godt virke som noget, man egentlig ikke har den store lyst til at betale. I det store hele håber man jo på aldrig at få behov for en forsikring, men det er desværre sjældent tilfældet, at man når gennem livet helt uden at bruge den. Hvis du er typen, der er meget ude at rejse, kan det desuden godt betale sig at have en fast rejseforsikring. Mange rejseselskaber tilbyder, at du kan tilkøbe en rejseforsikring, og det er der mange, der gør – mange gange kan man bare gøre det billigere gennem sit eget forsikringsselskab. Måske det også gælder dig?

Ligeledes er det vigtigt, at du har en idé om, hvor meget af dit indbo, der skal være forsikret. Der er forskel på løsningerne alt efter, hvor meget du ejer, og det er vigtigt, at det er nogenlunde korrekt beregnet – ellers risikerer du ikke at være fuldstændig dækket i tilfælde af indbrud eller hvis der er noget, der skulle være blevet begået hærværk mod.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!