Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Få gjort hjemmet lækkert

13-07-2022

Sponsoreret indhold

Har du nogle gange lyst til at bare at rykke rundt på alt i huset og indrette det anderledes? Det er en trang, der er rigtig mange, der får en gang imellem, og det er helt sikkert sundt. Det at flytte lænestolen til et nyt hjørne eller at vende sofaerne om kan skabe luft, og nyhedens interesse er ofte nok til at føle, at man faktisk har gjort en hel masse. Nogle gange skal der bare gøres endnu mere.

Hvis jeres gulve er ved at være slidt ned, kan det være, I skal overveje at kigge på nye. I nogle tilfælde med massive trægulve kan det lade sig gøre, at man blot sliber gulvet ned, så det bliver så godt som nyt, men andre gange er det simpelthen ikke værd at blive ved med at reparere på noget gammelt. Så giver det bedre mening at kigge sig omkring efter nye gulve. Bliv klogere på hokagulve.dk.

Gulvtæpper eller sildebensparket?
Måske I allerede har snakket om, hvordan jeres nye gulv skal se ud. Skal det være trægulve, laminat eller gulvtæpper? Mange tænker måske, at gulvtæpper hører fortiden til, men i børneværelser kan det stadig være rigtig rart med et blødt gulv, der helt automatisk er varmere end et trægulv. Det er noget, mange er glade for. Hvis der allerede er gulvtæpper i jeres hjem, kan det være, I har opdaget, at der ligger et trægulv under. Mange gange er gulvene under gulvtæpper faktisk i god nok stand til at kunne bruges, hvis blot det slibes ned og bliver shinet lidt op.

Du kan med fordel overveje, om du skal have den samme type gulv i det meste af huset. Ved at vælge samme type i for eksempel alle værelserne er du med at skabe sammenhæng og en rød tråd gennem huset. Det er med garanti noget, du bliver glad for.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!