Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Få en uforglemmelig spilleoplevelse med en PS5

24-08-2020

Sponsoreret indhold

Det nye PS5 er lige på trapperne. Den varsler en helt ny tid for spillekonsoller, hvor grafik og gameplay kommer til at gå op i en højere enhed. PlayStation har siden 90’erne altid været en af de førende på markedet, og lanceringen af en ny konsol er derfor en begivenhed i sig selv. Her kan du læse meget mere om, hvordan du får fingrene i en. 

For mange er PlayStation en magisk oplevelse. Følelsen af at tænde op for konsollen og mærke forventningens glæde presse sig på, når spillet går i gang. Uanset om du har været med fra begyndelsen eller først er kommet på med de senere modeller, så ved du også, hvad der gør PlayStation til noget helt særligt.  

Derfor er lancering af den nye PS5 også noget, du venter i spænding på. Lige som vi troede, det ikke kunne blive meget bedre med 4’eren, så kommer de med en ny, der tager det til næste niveau. Derfor bliver det heller ikke en billig spillekonsol. I hvert fald ikke til at starte med. Her kan du læse meget mere om, hvad en PS5 koster

Sådan får du råd til en splinterny PS5
En PS5 koster forskelligt afhængigt af, hvor du køber den henne. Det kan umiddelbart virke som en dyr investering, men hvis du forudbestiller, så har du allerede sparet penge. Du kan også vente med at købe en PS5 på Black Friday til november, og så kan du være sikker på, at den bliver sat ned. Der er gode penge at spare ved at vente på det rigtige tilbud. 

Black Friday er et amerikansk koncept, der inden for de sidste par år også er kommet til Danmark. År for år bliver vi som forbrugere bedre til at tage imod traditionen, og du kan allerede i år gøre dig klar til de supertilbud, som er i vente. Hvis du er på udkig efter en PS5 som en tidlig julegave til dig selv eller dine nærmeste, så hold øjnene rettet mod Black Friday. 

Hvis du har planer om at bestille over nettet, så anbefales det, at du bestiller fra en e-mærket, dansk webshop. Finder du et tilbud via en udenlandsk hjemmeside, der er for godt til at være sandt, så er det nok, fordi det er fup. 

PS5 tager den til næste niveau
En af grundene til, at en PS5 koster lidt flere penge end de tidligere udgaver, er, at den kan meget mere. Den bruger en brøkdel af tiden på at tænke og loade spil i gang, den kan køre spillene i højopløsninger som 4K og 8K, og så er den bare flot at se på. Du kan forny din spillebegejstring med en PS5 og dele oplevelsen med venner og familie. 

Hvis du har været med fra begyndelsen, så kan du mærke magien, som du følte, fra du var barn i 90’erne. Er du først kommet med på bølgen senere, så kan du tage dine spiloplevelser til det næste niveau med en PS5. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!