Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Få det maksimale ud af din vandreferie med udstyr fra CAMPZ.dk

28-02-2022

Sponsoreret indhold

Verden er fuld af attraktive destinationer, hvis du har fået øjnene op for de mange glæder, der er forbundet med en vandreferie. Inden for Europas grænser er det især lande som Italien, Østrig og Schweiz, der byder på sublime vandremuligheder. Skandinavien kan dog også noget helt særligt. Tænk blot på de smukke fjelde i Norge eller den enorme ødemark i Sverige, mens der skam også er rig mulighed for en fantastisk vandreferie i Danmark. 
De uendelige muligheder for en uforglemmelig vandreferie, skaber grundlag for at investere i noget ordentligt udstyr. Har du det rette udstyr klart, kan du få det maksimale ud af din vandreferie. CAMPZ.dk gør det let for dig at finde lige netop det, du står og mangler til din vandreferie. I vores online shop finder du et bredt sortiment af produkter, som har til formål at give dig en bedre og mere helstøbt oplevelse, når du vandrer.

Suppler vandreferien med pålideligt fodtøj
Et par gode, pålidelige vandresko eller vandrestøvler er en uundværlig del, når du planlægger en vandreferie. På campz.dk finder du et hav af kvalitetsbevidste modeller i vandre- og fodtøjskategorien. På CAMPZ.dk har vi trekking fodtøj til både damer, herrer og børn, så hele familien kan blive klædt på til den kommende vandreferie. 
For eksempel tilbyder vi kvalitetsbevidste og funktionelle modeller fra dygtige mærker som Lowa, Hanwag, CMP Campagnolo, Keen og Scarpa. Altså har du rig mulighed for at finde fodtøj, der stemmer overens med dine behov, når du vandrer. De mange modeller er alle kendetegnet af deres gode, nyttige egenskaber, som gør det til en sand fornøjelse at finde vej gennem naturen. Blandt andet kan du se frem til kraftig og åndbar GORE-TEX, som holder din fødder tørre og klimaet i skoen behageligt. 
Derudover får du solide anti-slip såler, som forhindrer dig i at glide på vådt underlag. Blød forring og god pasform øger din komfort, så du får et stykke fodtøj, du har lyst til at stikke i hver dag. Det er et vigtigt faktum, når vi taler vandreferier. På en vandreferie går du som oftest hver dag. Derfor er det vigtigt, at du har et stykke fodtøj, du har lyst til at have på hver dag.

Udstyr fra CAMPZ.dk fuldender din vandreferie
Vandresko og vandrestøvler fra CAMPZ.dk er langt fra det eneste, du har brug for, hvis du vil have det optimale ud af din vandreferie. Igen hjælper CAMPZ.dk dig på vej med et solidt udvalg af blandt andet tøj til vandring, samt vandrestave og rygsække. 
Tilføj for eksempel et par vandrebukser fra High Colorado, Pinewood eller Fjällräven til din næste vandreferie. Disse brands har utallige års erfaring fra feltet, og har gjort det til en dyd at tilbyde dig markedets bedste produkter. Mange af vores vandrebukser kan forvandles til shorts, således at du får to stykker tøj samme produkt. 
Vores rygsække fås i et hav af størrelser og varianter, så du altid kan finde en model, der harmonerer med dine pakkebehov. Uanset hvad du vælger, får du ultimativ komfort og gode muligheder for at organisere dig på ferien.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!