Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Få det bedste overblik over din data

25-08-2022

Dette er sponsoreret indhold

Der er i dag mange virksomheder, der gør brug af en lang række forskellige systemer, når de skal have styr på alt det administrative i hverdagen. Det kan for eksempel have at gøre med lønninger og betalinger. Det betyder, at der kan være mange ressourcer i brug på blot at vedligeholde og skabe overblik, og det er tid, der kunne være blevet brugt langt mere effektivt.

Derfor handler et for dig om at skabe et mere optimalt workflow, som sikrer, at der aldrig spildes tid på unødvendige skift og klik mellem programmer.

Den perfekte forening af Excel og Jira
Og netop derfor bør du tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med RISMA. Det kan for eksempel være, at du er vild med de løsninger, du finder i Excel til blandt andet beregninger, mens du bruger Jira til projektledelse. Her er der allerede to systemer i spil, og de to finder du i en perfekt forening med en compliance software.

RISMA er perfekt ISMS compliance, og løsningen er udviklet i samarbejde med eksperter samt tilpasset dine behov, så du altid får den nødvendige hjælp til at følge ISO-standarden på den mest effektive måde.

Opnå fuld ISMS compliance med ISO 27001
ISO 27001 er dermed en compliance software, der sørger for, at du får det nødvendige overblik og en god handlingsplan, der for dig også er realistisk at følge. Du kan desuden herigennem systematisere din informationssikkerhed, hvorfor du hurtigt kan opnå fuld ISMS compliance.

Det er derfor fremtiden, hvorfor du allerede i dag bør booke en demo af systemet. Det er både gratis og uforpligtende. Brug muligheden på at suse rundt i funktionerne, så du kan danne dig et indtryk af programmet og oplev hurtigt, hvordan du kan slippe for de irriterende og tidskrævende lappeløsninger i både Excel og Jira.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!