Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Drøm dig væk i strandkanten

22-02-2022

Sponsoreret indhold

Er det ved at være tid til, at du finder din kuffert frem og støver dit pas af? Så bør du tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig for dig med en rejse til skønne Gran Canaria. Du har nemlig rig mulighed for at finde et væld af spændende og attraktive rejser til Gran Canaria, hvis du tager et kig online.

Og det er lige meget, hvad du har af krav, ønsker og behov til den rejse, du skal afsted med – og det gælder også, hvad end du rejser alene, som par eller tager hele familien med dig.

Der er noget for enhver
Når det kommer til Gran Canaria, så er der tale om en perle. Her er der alt det, der måtte være behov for til en skønne ferie. Der er rig mulighed for at slappe af på de langstrakte sandstrande med det dybblå hav under en parasol, og der er gode pools på de fleste hoteller, som også er børnevenlige. 

Du kan også udfordre dig selv med alverdens former for sportsaktiviteter og særligt vandsport, er der masser af, du kan gå lange ture i byen og shoppe lokalt, eller du kan spise på nogle af de mest spændende restauranter, der findes.

Hvad vil du have ud af ferien?
For dig handler det således bare om at finde ud af, hvad du gerne vil have ud af dine rejse. Skal den blot stå på solbadning, eller vil du gerne afsted på nogle ture? Så bør du måske bestille de ture hjemmefra, idet du så kan springe en masse ventetid over.

Vil du selv stå for at finde spisesteder, mens du er afsted, eller vil du på et hotel med all inclusive? Hvornår vil du rejse? I højsæsonen mens der er masser af glade turister, eller hellere når der er helt ro på?
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!