Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Det skal du vide om bilkøb

26-04-2019

Vil du gerne have udskiftet din gamle bil med en nyere model? Er din nuværende bil ved at være slidt? Eller har du aldrig haft en bil før, og står nu over for at skulle købe din første? Der er mange ting, man skal have styr på, når man skal købe en bil. Især er der mange nye ting, man skal forholde sig til, hvis man aldrig har købt bil før Her får du et par gode råd til dit bilkøb.

Hvad skal du bruge bilen til?
Det er smart, hvis du lige overvejer, hvad du skal bruge bilen til. Skal du køre lange ture hver dag? Skal du køre korte byture hver anden dag? Det har både indflydelse på størrelsen af bilen og på hvilket slags brændstof, den skal bruge.

Skal du købe ny eller brugt?
En helt ny bil vil som oftest have det allernyeste udstyr. Desuden er der i de første år en garanti på bilen, hvilket er med til at gøre bilens omkostninger rimelig præcise og let overskuelige. Og der er da få ting så dejlige som at stige ind i en helt ny bil. Selvfølgelig er prisen for en ny bil større end for en brugt. Men køber du derimod en brugt bil, vil du sikkert få muligheden for at få en lidt større bil for samme pris. Til gengæld vil der som oftest ikke længere være fabriksgaranti på bilen, når den er brugt, og derfor kan der opstå udgifter til diverse reparationer. Men til forskel fra en ny bil, så vil tabet af værdi ikke være så stort, hvis du skulle finde på at sælge videre igen. Hvis du har problemer med at skaffe penge nok til at købe en bil, så lån penge eller gå ind på Positivt.dk.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!