Mandag d. 28. november 2022 - Årgang 17

Det skal du investere i i 2019

06-08-2019

Kender du det med, at du ønsker dig et eller andet nyt og lækkert, men du ved egentlig ikke helt hvad? Noget, der kan gøre hverdagen en smule mere luksus. Noget, hvor du kan mærke, at det er kvalitet, og at det gør din hverdag nemmere på en eller anden måde. Her er samlet en liste over ting, der ville være lækre at investere i i 2019.

Sous vide

Er du typen, der virkelig holder af at stå i et køkken? Kan du lide at lave mad og eksperimentere med din mad? Hvis du er den type, er det også rigtig lækkert med noget køkkengrej af kvalitet, der kan gøre din mad endnu mere smagsfyldt og lækker. Et forslag er at investere i en sous vide. Med en sous vide får du nemhed og mørhed på én gang. Du tilbereder som regel kød i en sous vide, men den kan også sagtens bruges til både grøntsager, sovs og meget mere. Maden er vakuumpakket, og bliver tilberedt ved lav temperatur over lang tid.

Elcykel

Kan du lide at bevæge dig i din hverdag, men har svært ved at få gjort det til en fast del af din dagsrutine? Så er det en idé at købe dig en elcykel. Med en elcykel får du bevæget dig, men du kommer samtidig hurtigt frem og tilbage. Du kan f.eks. bruge den, når du skal ned og handle, eller når du skal på arbejde eller i skole, alt afhængig af hvor langt du har.

Trampolin

Holder du af at være sammen med din familie, og bruge dine sommeraftener på at grille og se børnene rende rundt i haven? Her er en trampolin et forslag til en investering i 2019. En trampolin vil kunne underholde børnene i flere timer, og vil med garanti skabe glæde blandt de små.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!