Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Derfor skal du ikke udskyde din tandlægetid

21-03-2022

Sponsoreret indhold

Er du en type, der ikke ligefrem har armene over hovedet, når det er ved at være tid til et tandlægebesøg? Så er du helt sikkert ikke alene. 

Men faktisk er det rigtig vigtigt at besøge din tandlæge en gang imellem. 

Hold dine tænder vedlige 
Det giver sig selv, at det er en god idé at besøge din tandlæge en gang imellem. Det er nemlig en god måde at holde dine tænder vedlige på. Du kan hele tiden følge med i, hvordan dine tænder og tandkød har det. 

Det kan også være, at du får nogle råd om pleje og rensning af dine tænder af din tandlæge. 

Opdag skader i god tid 
Det er især vigtigt at tage til tandlægen, fordi det er en måde, hvorpå du har en chance for at opdage eventuelle skader i god tid. Det er ikke sikkert, at du selv er klar over, hvis dine tænder eller tandkød fejler noget. 

Derfor er det en fordel med et jævnligt tjek, fordi din tandlæge så har en chance for at opdage det. Men hvis du besøger din tandlæge for sjældent, så risikerer du, at dine eventuelle skader bliver værre end nødvendigt.

Hvis du f.eks. har tandkødsbetændelse, så kan det være et tidligt tegn på parodontose. Behandling af parodontose og meget andet kan du få hjælp til hos din lokale tandlæge. Du kan f.eks. finde en tandlæge i Fredericia. 

Oplys din tandlæge om din tandlægeskræk
Hvis du har en skræk for at gå til tandlægen, så er det ikke nemt at hverken booke en tid eller at dukke op. Det er dog en stor hjælp, hvis du fortæller din tandlæge om, at du døjer med en frygt. Det gør det mange gange nemmere. Så kan din tandlæge nemlig også tage hensyn til det og forsøge at berolige dig. 
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!